secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään leipomo tai konditoria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria
95 000 €

Suosittu kahvila Kokkolan keskustassa

Oletko kiinnostunut leipomisesta tai mahdollisesti laajentamassa toimintaa? Kokkolan keskustasta sijaitseva  erittäin suosittu Random Cafe on nyt kaupan. Kahvila on hyvällä sijainnilla kaupungin keskustassa ja tunnetaan maukkaista leivonnaisistaan.  Random Cafe leipoo itse kaikki ihanat leivonnaiset ja tekee maukkaita erikoiskahveja. Yritys työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi kaksi vakituista työntekijää sekä oppisopimuksella leipurin. Myydään yrityksen liiketoiminta. Laitteet ovat lähes uutta vastaavia ja kaupassa siirtyy kaikki kahvilan pyörittämiseen tarvittava laitteisto ja kalusteet. Laitteistoon kuuluu kaksi uunia, kylmävitriini, taikinakone, jäähdytyskaappi, ilmajäähdytin ja pakastinlaitteita. Kahvila toimii vuokratiloissa. Tutustu kahvilaan tarkemmin Cafe Randomin Facebook-sivuilla tästä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää Cafe Randomista!  
Myydään
Leipomo tai konditoria
28 000 €

Myynnissä pienimuotoinen leipomo Laukaassa

Myynnissä pienimuotoinen leipomo laitteinen.
Myydään
Leipomo tai konditoria

Leipomo-konditoria Pirkanmaalla

Myydään käsityönä laadukkaita leipomo- ja konditoriatuotteita valmistavan yrityksen liiketoiminta. Leipomon yhteydessä on tilava myymälä-kahvila, jossa 50-60 asiakaspaikkaa. Tiloihin soveltuu hyvin myös lounasravintolatoiminta. Vuokratilat paikkakunnalla keskeisellä sijainnilla. Kauppaan sisältyy leipomon koneet ja laitteet, kahvilan kalusteet ja irtaimisto, raaka-ainevarasto, reseptit.  
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo-myymälä

Nyt on loistava tilaisuus päästä perinteisiin kiinni! Perinteikästä Tuulosrievää on leivottu jo vuodesta 1984 lähtien. Tuulosrievä on ollut osa tuuloslaisten elämää jo lähes 40 vuoden ajan. Tuulosrievä-leivät valmistetaan käsityönä leipomon oman reseptin mukaan. Leivissä ei käytetä mitään säilöntä-tai lisäaineita ja leivät paistetaan aidoissa puulämmitteisissä leivinuuneissa. Leipomon yhteydessä toimii itsepalvelulla toimiva puoti, josta voi ostaa tuoretta leipää ja muita herkkuja. Tämän lisäksi paikassa on ns. aittakahvila, jossa voi nauttia leipomon omista leivonnaisista, tuoreesta leivästä ja pullasta sekä aidosta maalaistunnelmasta. Kahvila on ryhmien käytössä tilauksesta ja tilaa on noin 50 hengelle. Aittakahvilassa voit järjestää pienimuotoisia juhlatilaisuuksia ja kokouksia. Yrittäjien elämäntilanteen vuoksi yhtiö on nyt myynnissä. Yhtiöllä on vakiintunut asiakaskunta ja myyntipisteet. Leipomon leipiä myydään ympäri Etelä-Suomea Hämeestä etelään päin. Kaikki tuotteet jaellaan itse omalla kalustolla. Osaavat leipurit siirtyvät kaupan mukana. Itse ei tarvitse olla leipuri eikä edes osata alasta mitään, sillä kaiken voi oppia leipureiden avustuksella. Leipomo, kahvila ja aittakahvila sijaitsevat idyllisellä maatilalla ja toiveena on siten koko paikan myyminen, jossa myös omakotitalo. Hinnoittelut ja kauppatavat käydään sitten yksityiskohtaisemmin läpi. Lisätietoja kohteesta saa yhtiön www-sivuilta www.tuulosrieva.fi
Hämeenlinna
Myydään
Leipomo tai konditoria

Menestyvä kahvila-konditoria

Myydään Raahen keskustassa yli 30 vuotta toimineen Kahvila-konditoria Tiina-Elinan liiketoiminta. Sen tuotteisiin kuuluvat monipuoliset konditoria- ja leipomotuotteet sekä kahvila-, lounas- ja pitopalvelu. Liikevaihdosta noin puolet tulee tilaustöistä ja puolet kahvila- ja lounasmyynnistä. Yrityksellä on vankka asema alueella ja sen liiketoiminta on kannattavaa. Kauppaan sisältyy kahvila-konditorian liiketoiminta kalustoineen ja varusteineen. Se toimii yrityksen omissa tiloissa ja jatkaja voi jäädä niihin vuokralaiseksi tai ostaa myös noin 161 m2:n liiketilan. Yrityksessä toimii yrittäjän lisäksi kolme vakituista ja kaksi tilapäistä työntekijää. Henkilökunta on ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta. Yritys myydään yrittäjän eläköitymisen johdosta.  Tässä on erinomainen tilaisuus jatkaa maineikkaan kahvila-konditorian liiketoimintaa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!  Tutustu yritykseen osoitteessa http://www.tiina-elina.com/
Myydään
Leipomo tai konditoria

PITKÄÄN TOIMINUT TUNNETTU LEIPOMO ETELÄ-SUOMESSA

Yritys tunnetaan maukkaista laadukkaista tuotteistaan joita se jakelee paikallisesti ja valtakunnallisesti. Se on myös palkittu premium -tuotteistaan. Yrityksellä on pitkäaikaiset laajat asiakassuhteet suuriin keskusliikkeisiin ja ketjuihin, hotelleihin, ravintoloihin ja huoltamoihin. Yrityksellä on myös omaa maahantuontia. Tarjouksen mukaan.
Etelä-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria
135 000 €

PERINTEIKÄS LEIPOMO - OULUN LÄÄNI

  Leipomo, ja sen yhteydessä oleva myymälä, jolla on pitkät perinteet, osaamista, laatua ja tuotannon joustavuutta. Leipomo on panostanyt henkilöstön osaamiseen, viihtyvyyteen sekä hyvään työilmapiiriin. Perinteisten reseptien ja jatkuvan toiminnan kehtittämisen kautta on luotu hyvät, pysyvät ja pitkäkestoiset asiakassuhteet. Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana. 
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Leipomo tai konditoria
120 000 €

Myydään hyvä Leipomo+ravintola Helsinki Lauttasaari 260m2

Hyvä Leipomo+ravintola Helsinki Lauttasaari vuokra 2.500€ sisältää alv:n ja sähkön. 
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista
loder image