secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään leipomo tai konditoria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria

Vakiintuneen leipomon liiketoiminta ja kalusto

Oletko leipomo-/elintarvikealasta kiinnostunut yrittäjä, yrittäjäpariskunta tai yrittäjäksi aikova? Nyt tarjolla on suolaisiin leipomotuotteisiin erikoistuneen yrityksen valmis liiketoiminta ja toiminnassa tarvittavat hyvät koneet, laitteet ja kaikenkattava kalusto.Tämä tilaisuus sopii myös jo alalla toimivalle yritykselle, sillä liiketoiminta on helposti liitettävissä osaksi muuta elintarvikealan toimintaa.Yritys on toiminut kaikkiaan vajaat 20 vuotta, joista nykyisen yrittäjän omistuksessa vajaat 10 vuotta. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu hyvät ja vakiintuneet asiakkuudet Itä-Suomen alueella. Asiakaskuntaan kuuluu mm. suuria päivittäistavarakaupan ketjuja.Leipomo toimii tällä hetkellä noin 600 m2 vuokratilassa, jossa on myös siistit toimisto ja sosiaalitilat. Toimitilassa on hyvät kylmiö ja pakastetilat leipomotuotteille. Tuotteet valmistuvat linjaleivontana, isoissa sarjoissa.Toimitilat mahdollistavat liiketoiminnan laajentamisen ja tuotantovolyymin kasvattamisen. Yritys on työllistänyt yrittäjäpariskunnan, kolme vakinaista työntekijää ja yhden sesonkityöntekijän.Yrityksen liikevaihto on noin 400 000 euroa vuodessa. Myynnin ja markkinoinnin avulla liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa edelleen, sillä laadukkaiden leipomotuotteiden kysyntä on jatkuvaa. Nykyisessä  laajuudessaan toiminnan kannattavuutta on mahdollista tehostaa esim. siirtämällä toiminta pienempään toimitilaan.Tartu nyt tilaisuuteen. Tässä liiketoiminnassa on perusasiat valmiina jatkajaa varten: hyvät asiakkaat ja hyvät tuotteet vakiotilauskannalla. Ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään oheisen yhteydenottolomakkeen kautta neuvottelujen käynnistämiseksi.
Itä-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo-konditoria

Munkkeja, lihapiirakkaa, pasteijoita ja kunnon wiinereitä, tuoretta leipää, kermakakkuja ja paljon muuta! Etsimme nyt jatkajaa kohta 35 vuotta toimineelle leipomo-konditorialle. Yritys toimii taajaman alakeskuksessa, vilkkaan tien varressa. Tiloissa pieni kahvila ja myymälä, josta tuotteita voi ostaa tai vaihtoehtoisesti jäädä paikan päälle kahvittelemaan.  Leipomon yläkerrassa on asunto ja kiinteistöllä on iso rauhallinen piha-alue ja iso autotalli.  Kokonaisuus myydään eläkkeelle siirtymisen takia. 
Myydään
Leipomo tai konditoria
109 000 €

PERINTEIKÄS LEIPOMO - OULUN LÄÄNI

Leipomolla on pitkät perinteet, osaamista, laatua ja tuotannon joustavuutta. Perinteisten reseptien ja jatkuvan toiminnan kehtittämisen kautta on luotu hyvät, pysyvät ja pitkäkestoiset asiakassuhteet. Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana.
Koko Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria
150 000 €

Leipomo Länsi-Suomessa

Myydään leipomon liiketoiminta. Yritys toimii vuokratiloissa, jotka mahdollista ostaa tai vuokrata. Pitkään alalla toiminut yritys, jolla valmis asiakaskunta ja hyvät tuotteet. Myös omia brändituotteita. Opastamme uuden omistajan alkuun sopimuksen mukaan.
Länsi-Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image