secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään leipomo tai konditoria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria
15 000 €

Myydään tunnettu tilausleipomo ja kahvilan liiketoiminta Imatralla.

Myydään tunnettu tiausleipomo ja kahvilan liiketoiminta Imatralla. Valmiit toimivat reseptit, mukavat kanta-asiakkaat ja hyvä maine. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Yritys on vakiinnuttanut paikkansa Imatralla laadukkaana kakkutoimittajana erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin tai piristämään arkea. Tiausleipomo ja kahvila sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Saareksiinmäellä suositun lounasravintolan yhteydessä. Toimitilat on vuokrattu lounasravintolasta (sis. leipomon/kahvilan keittiö, asiakastilat ja varastotilat. 45-paikkainen yhteinen kahvila ja lounastila on kauniisti ja tunnelmallisesti sisustettu. Pihalla on runsasti parkkimahdollisuuksia. Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm. koneet (osa sis. vuokrasopimukseen ja osa omia) ja kalusteet toiminnan tehokkaaseen jatkamiseen hyväksi havaitulla tavalla, reseptikka ja Facebook-kanava. Toiminta on mahdollista jatkaa nykyisen brändin alla tai tuoda oma konsepti.
Myydään
Leipomo tai konditoria
40 000 €

Myydään leipomoalan yritys

Myydään Ylä-Savossa toimiva pienleipomo. Leipomon asiakaskunta muodostuu 18 paikkaisen myymälä-kahvion toiminnasta ja lisäksi tuotteilla on jälleenmyyjiä.  Jos olet alan ammattilainen ja kiinostunut yrittäjyydestä niin tässä olisi tilaisuus sen toteutukseen. Yritys toimii vuokratiloissa ja työllistää kaksi henkilöä yrittäjän lisäksi. Ihanteellinen esim. pariskunnalle. Hintapyyntö 40.000 € tai tee tarjous. 
Pohjois-Savo
Myydään
Leipomo tai konditoria
150 000 €

Leipomo Länsi-Suomessa

Myydään leipomon liiketoiminta. Yritys toimii vuokratiloissa, jotka mahdollista ostaa tai vuokrata. Pitkään alalla toiminut yritys, jolla valmis asiakaskunta ja hyvät tuotteet. Myös omia brändituotteita. Opastamme uuden omistajan alkuun sopimuksen mukaan.
Länsi-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria
35 000 €

Leipomo Turussa

Myydään leipomon liiketoiminta. Leipomolla on ollut vakiintunut asiakaskunta. Leipää on toimitettu Turun ja sen lähialueen kauppoihin 12 vuoden ajan. Leipomon tuotteet erityisesti ruisreikäleipä ja maalaispatonki ovat olleet pitkään suosikkeja. Tuotteita on ollut valikoimissa useita, uusien tuotteiden lanseeraus on helppoa kiinteiden asiakassuhteiden takia. Kaikkien leipien reseptit sisältyvät kauppaan. Opastamme mahdollisuuksien mukaan. Leipomoa on pyöritetty pääasiassa kahden ihmisen voimin. Toiminta loppunut sairastapauksen vuoksi maaliskuun lopussa. Leipomo vuokratiloissa, jonka sopimusta on mahdollista jatkaa. Kaikki olemassaolevat leipomotoimintaan tarvittavat leipomotarvikkeet ja -laitteet tulevat kaupan mukana. Leipomon toimintaa on helppo jatkaa nopeallakin aikataululla.  
Myydään
Leipomo tai konditoria

Vakiintuneen leipomon liiketoiminta ja kalusto

Oletko leipomo-/elintarvikealasta kiinnostunut yrittäjä, yrittäjäpariskunta tai yrittäjäksi aikova? Nyt tarjolla on suolaisiin leipomotuotteisiin erikoistuneen yrityksen valmis liiketoiminta ja toiminnassa tarvittavat hyvät koneet, laitteet ja kaikenkattava kalusto.Tämä tilaisuus sopii myös jo alalla toimivalle yritykselle, sillä liiketoiminta on helposti liitettävissä osaksi muuta elintarvikealan toimintaa.Yritys on toiminut kaikkiaan vajaat 20 vuotta, joista nykyisen yrittäjän omistuksessa vajaat 10 vuotta. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu hyvät ja vakiintuneet asiakkuudet Itä-Suomen alueella. Asiakaskuntaan kuuluu mm. suuria päivittäistavarakaupan ketjuja.Leipomo toimii tällä hetkellä noin 600 m2 vuokratilassa, jossa on myös siistit toimisto ja sosiaalitilat. Toimitilassa on hyvät kylmiö ja pakastetilat leipomotuotteille. Tuotteet valmistuvat linjaleivontana, isoissa sarjoissa.Toimitilat mahdollistavat liiketoiminnan laajentamisen ja tuotantovolyymin kasvattamisen. Yritys on työllistänyt yrittäjäpariskunnan, kolme vakinaista työntekijää ja yhden sesonkityöntekijän.Yrityksen liikevaihto on noin 400 000 euroa vuodessa. Myynnin ja markkinoinnin avulla liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa edelleen, sillä laadukkaiden leipomotuotteiden kysyntä on jatkuvaa. Nykyisessä  laajuudessaan toiminnan kannattavuutta on mahdollista tehostaa esim. siirtämällä toiminta pienempään toimitilaan.Tartu nyt tilaisuuteen. Tässä liiketoiminnassa on perusasiat valmiina jatkajaa varten: hyvät asiakkaat ja hyvät tuotteet vakiotilauskannalla. Ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään oheisen yhteydenottolomakkeen kautta neuvottelujen käynnistämiseksi.
Itä-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo-konditoria

Munkkeja, lihapiirakkaa, pasteijoita ja kunnon wiinereitä, tuoretta leipää, kermakakkuja ja paljon muuta! Etsimme nyt jatkajaa kohta 35 vuotta toimineelle leipomo-konditorialle. Yritys toimii taajaman alakeskuksessa, vilkkaan tien varressa. Tiloissa pieni kahvila ja myymälä, josta tuotteita voi ostaa tai vaihtoehtoisesti jäädä paikan päälle kahvittelemaan.  Leipomon yläkerrassa on asunto ja kiinteistöllä on iso rauhallinen piha-alue ja iso autotalli.  Kokonaisuus myydään eläkkeelle siirtymisen takia. 
Myydään
Leipomo tai konditoria
109 000 €

PERINTEIKÄS LEIPOMO - OULUN LÄÄNI

Leipomolla on pitkät perinteet, osaamista, laatua ja tuotannon joustavuutta. Perinteisten reseptien ja jatkuvan toiminnan kehtittämisen kautta on luotu hyvät, pysyvät ja pitkäkestoiset asiakassuhteet. Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista
loder image