secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään internet- tai hostingpalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkopalvelu
10 000 €

Myydään Lakiareena - Suomen suurin lakipalveluiden hakuportaali

Lakiareena on sähköinen markkinapaikka ja Suomen suurin lakipalveluiden hakuportaali, jossa yhdistyy Suomen lakimiesten osaaminen. Lakiareena tarjoaa paikan, jossa lakipalveluiden tarvitsijat ja tarjoajat kohtaavat.   Lakiareenassa voi etsiä lakimiestä tai -toimistoa haluamaltaan paikkakunnalta ja oikeudenalalta, jättää tarjouspyyntöjä lakimiehille ja vertailla lakimiesten antamia tarjouksia. Lakimiehiä voi vertailla koulutuksen, kokemuksen ja asiakassuositusten perusteella. Lakimiehet ja -toimistot voivat markkinoida tarjoamiaan lakipalveluita ja tehdä alustavia tarjouksia ja/tai hinta-arvioita.   Lakiareenassa voi kysyä lakimieheltä neuvoa lakiaiheisiin kysymyksiin tai selata jo jätettyjä kysymyksiä. Lakiareenasta löytyy myös runsaasti lakitietoa eri oikeudenaloilta.Tutustu palveluun osoitteessa www.lakiareena.fi ja ota yhteyttä jos kiinnostuit!  
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
19 000 €

Myydään autokaupan kilpailutussivuston liiketoiminta

Mikä on Autobotti.fi? Autobotti yhdistää autoilevat kuluttajat sekä autokauppiaat! Autobottia käyttämällä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa silloin, kun kyseessä on uuden auton hankinta tai nykyisen autosi myynti. Autobotti on nettipalvelu, jonka kautta voit vaivattomasti kilpailuttaa yhdellä toimenpiteellä nykyisen autosi myynnin tai uuden auton hankinnan useissa eri autoliikkeissä samanaikaisesti. Mikäli haluat hankkia uuden autosi leasingillä, kilpailutamme myös leasing-autojen tarjoajat puolestasi! Mikä parasta, tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista! Autobotin tehokkuus perustuu useiden eri toimijoiden samanaikaiseen vertailuun. Näin saat omasta autostasi parhaan mahdollisen hinnan, sekä uuden autosi hankintahinnan kerralla kohdalleen! Autobotissa autokauppiaat tekevät sinulle tarjouksia ja lopuksi voit itse valita niistä itsellesi mieluisimman. Helppoa, eikö?   Autoliikkeiden kilpailuttaminen Autobotin kautta on helppoa. Täytä vain kilpailutuslomake, vastaanota ja tarkastele saamiasi tarjouksia omassa Autobotti -portaalissasi ja hyväksy lopulta itsellesi paras tarjous. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit ottaa itse yhteyttä autoliikkeeseen tai odottaa autoliikkeen yhteydenottoa, kuinka vain itse haluat, jotta voitte tehdä varsinaiset kaupat.  Kauppaan kuuluu: - Verkkosivusto + web-hotellit- Rajapintaliitokset Netwheels ja Autosoftan -järjestelmiin- Facebook sivusto ja mainostilit - Google Analytics ja tarkat tavoiteseurannat- Järjestelmän rakennusdokumentaatio (sivuston rakentaminen maksanut 60 000€)
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Myydään karttapohjainen verkkoliiketoiminta

Karttapohjainen sivusto lastenhoitohuoneellisista kohteista. Sivusto esittelee pienten lasten kanssa liikkuville lastenhoitohuoneellisia kohteita. Näitä kohteita voi myös suodattaa esim. leikkipaikan, syöttötuolien yms. perusteella. Kohteista voi jättää arvioita, jonka tarkoitus on herättää yritykset ymmärtämään lapsille tarkoitettujen palveluiden merkitys asiakasviihtyvyyteen. Kauppaan kuuluu sivusto, somekanavat Instagramissa ja Facebookissa sekä immateriaalioikeudet. Ansaintalogiikkana kaupalliset yhteistyöt, mainostulot sivustolla, tapahtumat sekä faceliftit eli lastenhoitotilojen kunnostukset. Kiinteinä kuluina sivuston ylläpito ulkopuolisella 30€/kk.  Sovelluksen koodi on omaa ja sen voi monistaa monipuolisesti muihinkin karttapohjaisiin sovelluksiin. Kevyt kulurakenne ja kasvava liiketoiminta. Sovellusta on kehitetty sivutoimisesti. Täysipäiväisellä panostuksella ja markkinointia lisäämällä erinomaiset kasvun mahdollisuudet. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image