secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään internet- tai hostingpalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Verkkopalvelu

Etsimme hands-on osakasta pilvipohjaiseen toiminnanohjausjärjestelmään

Olemme kehittäneet modernin toiminnanohjausjärjestelmän Microsoftin Azure pilvipalveluun. Järjestelmää on kehitetty vuosia ja asiakkaamme ovat todistaneet palvelun toimivuuden. Perinteisen toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuuden lisäksi asiakkaamme pystyvät luomaan omille asiakkailleen b2b -verkkokauppoja asiakaskohtaisilla tuotteilla sekä hinnoittelulla nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi olemme rakentaneet palveluun nykyisistä verkkopalveluista tuttuja toiminnallisuuksia kuten keskustelut, tuotteiden ja asiakkaiden tagaykset, sekä kojelauta näyttämään kiinnostavat asiat. Palvelumme on integroitu useiden taloushallinto- sekä varastopalvelujen kanssa, joten pystymme olemaan saumaton osa asiakkaidemme kokonaisratkaisua. Etsimme yhtä tai useampaa uutta yrittäjää, koska toinen perustajajäsenistä on toisen omistamansa yrityksen myynnin myötä siirtynyt ostajan palvelukseen. Nykyinen liikevaihto mahdollistaa nykyisen liiketoiminnan, mutta emme pysty rakentamaan tarvittavaa tiimiä tuotteen myyntityöhön sekä tuotekehitykseen. Myöskin mahdollinen rahoituksen hakeminen vaatii hyvän joukkueen tuotteen taustalle. Joukkueeseen sopii yhtä lailla myyntityön taitava ammattilainen kasvattamaan asiakaskuntaamme kuin teknologiavelho kehittämään ja ylläpitämään tuotetta. Halu kehittää toimintaa kädet syvällä savessa on tärkeintä. Haluamme etsiä kaikille sopivia, joustavia ratkaisuja kasataksemme voittajajoukkueen. Myös koko yrityksen myynti myöhemmin on mahdollista.
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
35 000 €

Skaalautuva Magento verkkokauppa/ maahantuonti Suomessa ja Virossa

Myydään luonnonkosmetiikan verkkokauppaa ja maahantuontia harjoittavan yrityksen liiketoiminta Suomessa ja Virossa.    Yrityksellä on oma Magento 2 verkkokauppa, joka toimii suomen, englannin ja viron kiellellä. Sen maahantuomia tuotteita myydään Suomessa ja Virossa. Verkkokauppa palvelee kuluttajia ja ammattilaisia. Kotimaassa yrityksen maahantuomia tuotteita myydään Suomen suurimman keskusliikkeen SOK:n kautta päivittäistavarakaupoissa ja tavaratalojen kosmetiikan osastoilla. Tuotteita myydään myös kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja kauneusalan ammattikouluille.   Virossa tuotteita myydään päivittäistavaraketjun liikkeissä ja jälleenmyyjän kautta, kuten Tradehouse ja Biomarket.    Liiketoimintaa harjoitetaan pääkaupunkiseudulta käsin. Yrityksellä on kaksi varastoa, pääkaupunkiseudulla ja Virossa, Tallinnassa ulkoistettu varasto, joka tarjoaa kaikkia varastopalveluita.    Kauneudenhoitoalan ammattilaisille on tarjolla ainutlaatuinen koulutusohjelma Talent LMS koulutusalustalla.    Liiketoiminnassa käytetään vuokratiloja. Ostaja voi halutessaan jatkaa toimintaa vuokralaisena nykyisissä tiloissa tai siirtää sen toisaalle.  Kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on noin 160 000€ ja toiminta on voitollinen.   Yritys on ollut yhdellä henkilöllä, joka on toiminut kokopäiväisenä yrittäjänä ja nostanut yrityksestä palkkaa. Ostokohde soveltuu jo olemassa olevalle yritykselle, joka haluaa laajentaa/ täydentää olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Se soveltuu myös erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla ja jakelukanavilla.   Luonnonkosmetiikan suosio kasvaa tasaisesti sillä kuluttajien tietoisuus ja halu vaikuttaa valinnoilla ympäristöön ja omaan kemikaalikuormaan on koko ajan kasvussa. Liiketoiminta tuottaa vakaata kassavirtaa. Myyntiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen ulkomaanmyyntiin panostamalla liiketoiminnan kasvulle on rajattomat mahdollisuudet.   Yrityksen verkkokauppa on liitetty taloushallinnon järjestelmään. Keskusliikkeen tilauksien käsittely sujuu vain muutaman klikkauksen painalluksella. Yrityksellä on uusin verkkokauppa alusta Magento 2, joka on nopeiden kehittyvä verkkokaupan alusta maailmassa. Lisätietoja: 041- 4886251   Hinta ei sisällä varastossa olevia tuotteita.    Lue pidempi versio ilmoituksesta täällä
Myydään
Verkkopalvelu
19 000 €

Myydään uudenlainen ja innovatiivinen verkkopalvelu

Varainhankintakauppa.fi on täysin uudenlainen ja erilainen toimija Suomen varainhankinnan todella isossa markkinassa. VHK:n idea on se, että seurat, koulut ja muut yhteisöt voivat myydä tuotteita omassa verkkokaupassaan. Koko kampanjointiprosessi on verkossa, joka tekee siitä helposti hallittavan ja skaalautuvan. VHK:n ostaja ostaa tässä tapauksessa valmiin systeemin, yhteistyökumppanuudet, hyvän markkinointipohjan ja roppakaupalla potentiaalia.  Tällä on aito mahdollisuus miljoonaluokan myynteihin. Yritys myydään ajan puutteen vuoksi.   Kysy lisää lomakkeella tai laita sähköpostia niko@varainhankintakauppa.fi Tai soita 050 4646544 Voin laittaa nelisivuisen infopaketin halukkaille.
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Myynnissä kannattava verkkokauppa / vuokrauspalvelu Pesurivuokraus.fi

Wise Rental Services Oy, palvelunimeltään Pesurivuokraus.fi on tekstiilipesureiden vuokraukseen erikoistunut yritys, joka palvelee pääosin kuluttaja-asiakkaita. Asiakkaat varaavat ja maksavat laitteen vuokran verkkokauppaamme ja noutavat sen käyttöönsä joltain yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppaneina meillä on yli 100 Neste-, K-Market-, K-Supermarket-, ja Teboil kauppiasta ja palvelualueemme kattaa kaikki isommat kaupungit aina Helsingistä Rovaniemelle. Yritys on saatu kehitettyä todella hyvään tilaan, jossa ydinliiketoiminta toimii kuin itsestään ja siten mahdollistaa hyvin esim. tuoteskaalauksen. Yrityksen markkinointiin on panostettu kestävällä tavalla ja palvelun brändillä alkaa olla jo todellista tunnettuutta ja arvoa. Yritys on myös arvostettu ulkoisten sidosryhmiensä keskuudessa ja yhteistyökumppanuuksien sopiminen on helppoa hyvän maineen vuoksi. Yhtiöllä on jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja myynti on ollut tasaisen kasvavaa, samoin yrityksen kannattavuuskin. Tekeminen on hyvin automatisoitunutta ja rutinoitunutta, eikä ydinliiketoiminnassa ole suuria riskejä, minkä vuoksi ennustettu myynti jäisi toteutumatta. Kilpailutilanne on myös pysynyt otollisena. Pesurivuokraus.fi on selkeä markkinajohtaja omassa segmentissään ja hallitsee myös näkyvyyttä hakukoneissa. Lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla +358404121789, juuso@pesurivuokraus.fi.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image