Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
50 000 €

Puunkäsittelykoneiden valmistusyritys

Myydään vuodesta 1994 toiminut, omia puunkäsittelykoneita valmistava yritys. Yrityksellä on erinomainen yhteistyökumppanien verkosto ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Myyntimäärien kasvaessa tuotantoa voidaan helposti siirtää useammallekin alihankkijalle. Toiminta-alueena on koko Suomi, vientiäkin on jo harjoitettu Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan. Markkinointiin panostamalla on mahdollista hakea voimakasta kasvua Suomen ulkopuolelta. Tuotekehitystä tehty jatkuvasti ja uusi tuotekin jo myyntivalmiina. Yrityksen toimipaikka on helposti siirrettävissä ja toiminnalle tulisikin löytää uudet tilat omistajanvaihdoksen myötä. Nykyisellään yritys työllistää yrittäjän yksin, mutta toiminnan kehittyessä tekemistä olisi useammallekin henkilölle. Osa isommista projekteista teetätetty alihankkijoilla. Energinen jatkaja haussa. Erityisen hyvin tämä sopii metallialan yritykselle, joka etsi alihankinnan rinnalle omien tuotteiden valmistusta. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen sopimuksen mukaan. Metallialan osaaminen antaa hyvät valmiudet yrityksen toiminnan jatkamiseen, sen kummempaa erityisosaamista ei tarvita. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyy mm. tavaramerkki, piirustukset ja valmistusohjeet sekä merkittävimpien alihankkijoiden yhteystiedot ja tiedot heidän aikaisemmasta hinnoittelustaan koskien osavalmistusta. Varasto myydään erikseen lisähinnasta. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
100 000 €

Biancaneve - Kotimainen naisten urheiluvaatebrändi ja verkkokauppa

Nyt myynnissä juuri 17-vuotta täyttänyt, urheilijoiden arvostama, eettinen ja ekologinen Biancaneve-vaatemerkki sekä siihen läheisesti liittyvä teknisesti edistynyt verkkokauppa! Syy myynnille on ulkomaille muutto ja kauppatapa on liiketoimintakauppa. TUOTTEET Biancaneven Suomessa valmistettujen vaatteiden jokainen sauma, muoto ja leikkaus on tarkoin harkittu. Ne imartelevat naisellisia muotoja, tekemättä kompromisseja käytettävyyden suhteen. Ihoa hyväilevät italialaiset ympäristöystävälliset Econyl-kierrätyskuidusta valmistetut neulokset ovat silkkisen pehmeitä ja keveitä, mutta kestäviä. Kimaltelevat kristallit vihjaavat ylellisyydestä, jota muodikas ja määrätietoinen nainen osaa arvostaa. Biancaneve-tuotemerkki on rekisteröity EU:ssa ja Venäjällä viiteen eri luokkaan. Lisäksi toimimme maahantuojana laadukkaille Esbelt-korseteille, joita myymme omien tuotteidemme rinnalla. ASIAKKAAT Asiakkaamme ovat urheilullisia aikuisia naisia, jotka kiinnittävät huomiota ulkonäköönsä ja vaatteiden laatuun. Brändimme on erityisen tunnettu mm. taitoluistelu, voimistelu ja fitness-piireissä, koska olemme olemme valmistaneet kyseisten lajien harrastajille tuhansia yksilöllisiä esiintymisasuja saman brändin alla. JAKELUKANAVAT Oman verkkokauppamme lisäksi tuotteitamme myydään tällä hetkellä Stockmannin verkkokaupassa. Aiemmin tuotteitamme on myyty Suomessa mm. kahdessa omassa kivijalkamyymälässä ja Weecos-verkkokaupassa sekä ulkomailla Saksan Amazonissa sekä Japanissa Rakuten-markkinapaikan kautta. MARKKINOINTI Markkinointimme on painottunut sosiaalisen median alustoihin (maksettu ja ansaittu näkyvyys), hakukonemainontaa ja sähköpostimarkkinointia unohtamatta. Seuraajia meillä on Facebookissa 15 827 ja Instagramissa 9 454 sekä tietenkin suuri määrä uutiskirjetilaajia. Mainoskasvoinamme on vuosien varrella toiminut lukuisia tunnettuja julkisuuden henkilöitä ja näkyvyyttä brändille on saatu somekanavien lisäksi mm. useissa televisio-ohjelmissa sekä tapahtumissa. TUOTANTO Kaikki omat tuotteemme valmistetaan tällä hetkellä alihankintana Suomessa, mutta kauttamme on saatavilla myös valikoidut tehdaskontaktit baltian maista. Esbelt-tuotteet tulevat Brasiliasta, koska lähempää ei löytynyt riittävän laadukkaita korsetteja. Tuotesuunnitteluun, kaavoitukseen ja muuhun tuotantoon liittyvään voimme tarjota apua jatkossakin alihankintana. LISÄTIEDOT Voit tutustua tuotteisiimme ja lukea Biancaneven koko tarinan  verkkokaupassamme. Lisätietoja saa pyytämällä. Nyt on hieno tilaisuus päästä jatkamaan tämän perinteikkään urheiluvaatebrändin tarinaa uuden omistajan roolissa!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Puhdistusaineiden valmistus

Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi tai kehittää jo olemassaolevaa toimintaansa Laadukkaiden Puhdistusaineiden valmistajana.  Aloita kannattava oma tuotannollinen valmistuskokonaisuus ja markkinointi alueellasi. Olemme kestävän kehityksen tiellä ja panostaneet tuotannossamme erityisesti ympäristön hyvinvointiin. Valmistus ja markkinointi vähittäiskauppiaille, kuluttajille, teollisuuteen, suurkeittiöihin, kiinteistöhuoltoon, henkilökohtaiseen hygieniaan, maatalouteen ym. Yrityskaupassa myydään täysi toimintavalmius: tuotantovälineet, raaka-aineet, valmisteet. Myös valmisvarastoa sopimuksen mukaan välitöntä toiminnan jatkumista varten. Yrityksen nykyinen toiminimi ei kuulu kauppaan. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda oma design ja haluamasi tuotemerkki omalla nimelläsi. Valitse itse yritysmuotosi vaikka Tmi tai Oy. Varsinainen markkina-alue on laaja, joten liiketoimintaa voi pyörittä missä vain Suomessa. Hinta: Sopimuksen mukaan, riippuen siitä mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Täydellinen koulutus ja konsultointi ostajalle. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
90 000 €

Hyvämaineinen JL-Laiturit

Laadukkaat laiturit "avaimet käteen" palvelulla.Hintapyynnön perustelut:Tuottava liiketoiminta ja tunnettu brändiYrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
1 300 €
PÄIVITETTY

Verkkokauppa/ Dropshipping kauppa

Myydään toimiva verkkokauppa, joka keskittyy ihmisten ja lemmikkien hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin. Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia oma verkkokauppa tällä kasvavalla markkinasektorilla.  Verkkokauppaan sisältyy domain, kauppa-alusta Shopify, dropshipping-kumppanuus Bigbuyn kanssa, kaunis logo sekä Facebook- ja Tiktok-sivut. Facebook sivut alkumetreillä. Tiktokissa olemme onnistuneet keräämään yli 100.000 katsojamäärän, mikä tarjoaa potentiaalia kasvulle. Droppshipping-kumppanuus mahdollistaa, ilman omaa varastoa, tuotteiden lisäämisen kauppaan tai poistamisen kaupasta. Tuotevalikoima on laaja. Tämä kauppa on toimiva, mutta vaatii lisää markkinointipanostusta noustakseen seuraavalle tasolle. Asiakaskuntapohjaa on aloitettu rakentamaan. Google mainontaan on tällä hetkellä mennyt noin 300 euroa samoin facebook ja Tiktok mainontaan -> yhteensä noin 1000 euroa. Pienellä panostuksella saatu mm. hyvä google näkyvyys. Mainosvideoiden tekemiseen on hyödynnetty ulkopuolista asiantuntija-apua somemainonnan alalla. Juoksevat kulut olleet: Verkkokauppa-alusta Shopify 744 €/vuosi, Dropshipping kumppanuus Bigbuyn kanssa (sisältää tuotteet ja varaston) 621€/vuosi, Paytrail 216€/vuosi, Domain + s-posti 62,90€/vuosi, mainonta 2000 €/vuosi. Mikäli kauppaan tahdotaan liittää sama maksunvälittäjä, tarvitsee Paytrailin kanssa tehdä maksupalvelusopimus. Lisäksi Google Ads, Google Analytics -tilien omistajuuden siirto mahdollinen. Sisältyy kauppaan: Vitalolon Tiktok ja Facebook-tili Logo Domain + s-posti Domainille on tilattu sähköpostipaketti, jonka verkkosivuliikenne ohjattu Shopify-alustalle. Yrityksen myynti neuvoteltavissa. Ota yhteyttä lisätietoja varten. 
Koko Suomi
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaille liikepaikoille ympäri Suomen

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju noin 400 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan  • Sopimuskausi on 3 vuotta Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso kaikki avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu

Matkailumarkkinointi- ja mediatuotantoyritys myytävänä

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi matkailumarkkinoinnin ja mediatuotannon alalla? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus hankkia valmiiksi kehitetty yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita verkkoalustoille. Tarjoamme myytäväksi matkailumarkkinoinnin verkkopalvelun ja mediatuotannon yrityksen. Tämä paketti sisältää merkittäviä liike- ja yritystoiminnan verkkosivuja sekä domaineja - yhteensä 30 kappaletta. Nämä verkkosivut tarjoavat vankan perustan uuden liiketoiminnan kehittämiselle tai nykyisen yritystoiminnan laajentamiselle. Lisäksi mukana tulee kuvapankki, joka sisältää tuhansia korkealaatuisia kuvia. Kuvapankistamme löytyy kuvia festivaaleista, tapahtumista, taiteilijoista ja esiintyjistä viimeisen 20 vuoden ajalta. Nämä kuvat tarjoavat arvokasta materiaalia markkinointiin ja mainontaan. Tämä myynti tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä alalle heti valmiilla asiakaskunnalla ja laadukkailla tuotteilla. Voit jatkaa yritystoiminnan kehittämistä ja hyödyntää verkkopalvelua tarjotaksesi asiakkaillesi tehokkaita matkailumarkkinoinnin ratkaisuja. Voit myös laajentaa palveluvalikoimaa hyödyntäen mediatuotantoa ja tarjota asiakkaillesi laadukkaita visuaalisia sisältöjä. Tämä myynti-ilmoitus on suunnattu visionääreille ja yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää valmiita resursseja ja rakentaa menestyvän liiketoiminnan matkailumarkkinoinnin ja mediatuotannon alalla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Tässä kaupassa eurot eivät esteenä, vaan voit tehdä rohkeasti tarjouksen! Huomioimme kaikki tarjoukset, joten ota yhteyttä matalla kynnyksellä. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
58 000 €

Messu ja näyttelyalan yritys

Vuonna 1994 perustettu nouseva messualan yritys hakee jatkajaa. Opastus alaan annetaan. Tarkemmat lisätiedot kerrotaan kiinnostuneille ostajille henkilökohtaisesti. Pitkät asiakassuhteet omaavalla yrityksellä on kauppaa sovittuna reilusti jo tulevaisuuteen. Yrityksessä hyvä potentiaali kasvattaa toimintaa.
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
SUOSITTU

Ostetaan kuljetus- ja/tai nostotoimintaa harjoittava yritys

Haluamme vahvistaa yritystämme kyseisellä yritysostolla. Raskaat ja erikoiskuljetukset sekä nostot etusijalla. Kappaletavara, jakelu- ja bulk-kuljetukset ei kiinnosta.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
5 000 €

Osakas uuteen lähikauppa- ja ravintolakonseptiin

Olemme startup, jonka visio on tuoda monimuotoisuutta Suomen päivittäistavara- ja ravintolamarkkinoille.    Ensimmäinen tavoitteemme on avata aasialainen lähikauppa, joka on myös asiakasravintola. Meillä on 4 toimittajaa, 4:ssä eri maassa, jotka ovat valmiita toimittamaan tarvitsemamme tuotteet ja laitteet edulliseen hintaan.    Otamme mukaan joukkoomme vielä muutaman uuden osakkaan, jotka haluavat jakaa tämän matkan kanssamme. Minimisijoitus on 5000 €  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Kalustevalmistaja

Olemme Juvalla, Etelä-Savossa, toimiva Jsp-Keittiöt Oy, aina alkaen vuodesta 1985. Toimitamme yksilöllisiä, hyvin suunniteltuja ja itse valmistamiamme kalusteita. Teemme jokaisen tuotteemme juuri sitä tarkoitusta varten ja niillä ominaisuuksilla, kuten asiakkaamme haluavat. Toimitamme ja myös sovittaessa asennamme kalusteemme kaikkialle Suomeen, toimien kuitenkin etupäässä Etelä-Savon ja Etelä-Suomen alueella. Asiakaslähtöinen hyvä suunnittelu, mittatilaustyönä nykyaikaisin menetelmin tapahtuva valmistus ja tarvittaessa tehtaan oma kuljetus sekä asennus ovat taanneet asiakkaillemme viihtyisän ja toimivan lopputuloksen. Tarjoamme yksilöllisiä kalusteratkaisuja, jotka eroavat edukseen vastaavista massatuotteista. Olipa kyse uudis- tai remonttikohteesta ammattitaitoiset suunnittelijamme räätälöivät asiakkaiden tarpeisiin kalusteita. Meiltä saa laadukkaat ja taatusti toimivat kalusteet, toimitukset sekä asennukset sovitussa aikataulussa. Kalusteiden takuu on kattava. Pitkän historian aikana meille on syntynyt monia hyviä yhteistyökuvioita ja yhteistyökumppaneita. Yrityksellämme on Juvalla tuotantohalli ja myyntitila yhteensä n.1200 m2 ja Mikkelissä myyntitila 107 m2. Kiinteistöt eriytettiin liiketoiminnasta elokuussa 2022, voit siis halutessasi ostaa joko liiketoiminnan ja/tai kiinteistöineen. Käytössämme olevat koneet ovat nykyaikaisia ja takaavat työn hyvän laadun. Tuotantohallimme lämpenee maalämmöllä ja aurinkopaneelit tuottavat osan sähköstä valoisaan aikaan. Yrityksemme on Suomalaisen työn liiton jäsen ja käytössämme on siten Avainlippu. Yrittäjä voisi opastaa ja kouluttaa jatkajan ja tutustuttaa yhteistyökumppaneihin sekä perehdyttää mm. tarjouslaskentaan ja muihin osa-alueisiin, vähitellen vastuuta siirtäen. Liiketoiminnan ja osaamisen siirto uudelle yrittäjälle tapahtuisi sopimuksen mukaisella aikataululla. Ole rohkeasti yhteydessä Paavoon ja kuule enemmän!
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
12 000 €

Osakkaaksi seksilelujen verkkokauppaan

Etsimme yhtiökumppania seksileluihin keskittyvään verkkokauppaamme, joka on suunnattu homoseksuaaleille. Yhtiökumppanina sinulla on mahdollisuus ostaa 40 % osuus yrityksestä ja osallistua aktiivisesti verkkokaupan kehittämiseen. Yrityksemme on keskittynyt homoseksuaaleille suunnattujen seksilelujen myyntiin verkkokaupan kautta. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittainen liikevaihtomme on tällä hetkellä noin 50.000 euroa vuodessa. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme moninkertaiseksi. Markkina on kasvava.  Osakkaana voit työskennellä osa-aikaisesti ja sivutoimisesti, käyttäen viikossa 5-12 tuntia yrityksen toimintaan. Nykyinen yrittäjä käyttää tällä hetkellä noin 15 tuntia viikossa yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Haemme osakasta, joka voisi keskittyä erityisesti digimarkkinointiin, sosiaaliseen mediaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Etuna on vahva osaaminen kuvankäsittelystä. Hintapyyntö 40 % osuudelle on 12 000 euroa. Tarjoamme myös mahdollisuuden neuvotella koko osakekannan ostamisesta. Mikäli olet kiinnostunut verkkokaupassa kasvavalla alalla ja haluat osallistua sen kehittämiseen omalla työpanoksellasi, otathan meihin yhteyttä. Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva osakas. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Metsätalous

Etsimme kansainvälisyyteen sijoittajia!

Woodgrow Oy vapauttaa 10 % kantaosakkeistaan ja etsii sijoitusta 40 000 € summalle. Woodgrow Oy on innovatiivinen yritys, jonka päätoimialana on biohiilen tuotanto. Biohiili on tuote, joka ei koskaan katoa maaperästä. Se auttaa kasveja saamaan paremmin ravinteita maaperästä ja edistää juuristojen kasvua sitouttamalla maaperän pieneliöitä, sieniä ja bakteereja. Biohiili on myös erittäin tärkeä tekijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, sillä se sitoo hiilidioksidia ilmasta samalla tavalla kuin kasvava metsä. Yhden kuutiometrin biohiiltä maahan laitettuna sitoutuu 3.5 kuutiometriä hiilidioksidikaasuja yhdessä taimen kanssa. Ravinteilla ladattu biohiili parantaa taimien ja ruokakasvien kasvuolosuhteita, edistäen niiden kasvua ja hiilidioksidin sitoutumista. Biohiileen lisätyt ravinteet tarjoavat paremmat mahdollisuudet taimien ja ruokakasvien kasvulle. Kasvuston ympärillä oleva maaperä, erityisesti hiekkapitoiset alueet, voi estää nuoren taimen tai ruokakasvin saamasta riittävästi ravinteita. Ravinnelisätty biohiili takaa taimien ja ruokakasvien paremman kasvuun lähdön. Woodgrow Oy tarjoaa helpon ja tehokkaan ratkaisun biohiilen käyttöön puuntaimien istutusvaiheessa. Lisäämällä noin 2 desilitraa biohiiltä istutusputkeen ennen taimen istuttamista, varmistamme paremman kasvun ja kehityksen. Biohiilen käyttö on ympäristöteko, ja yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja kestävän maatalouden kehittämiseen. Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan kanssamme ja osallistumaan kansainväliseen kasvuun, otathan yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Myydään Tracegrow Oy:n osakkeita

Tracegrow Oy on perustettu vuonna 2012 ja on kasvanut merkittäväksi toimijaksi kierrätysravinteiden alalla. Yritys panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä yhteistyöhön maatalouden asiantuntijoiden kanssa, jotta se voi tarjota parhaita ratkaisuja viljelijöille ja maatalousyhteisöille. Lisätietoja Tracegrow Oy:stä, sen toiminnasta ja tuotteista löydät yrityksen viralliselta verkkosivustolta osoitteesta: https://www.tracegrow.com. Jarmo Pudas myy Tracegrow Oy yrityksen osakkeita seuraavilla tiedoilla: Myytävät osakkeet: Tracegrow Oy:n osakkeet Myytävien osakkeiden määrä: 30 000 osaketta Myyntierät: 500 tai 1000 kappaleen erissä Hinta: 7 € / osake Mikäli olet kiinnostunut ostamaan Tracegrow Oy:n osakkeita, voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen seuraavilla yhteystiedoilla: Jarmo Pudas Puhelinnumero: 0503120591 Sähköposti: jarmo@woodgrow.fi Huomioithan, että osakkeiden myynti tapahtuu 500 tai 1000 kappaleen erissä, ja hinta on 7 € per osake. Tarvittaessa voimme keskustella mahdollisista neuvottelu mahdollisuuksista. Kiitos kiinnostuksestasi!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
200 000 €

Naistenvaatteiden valmistus ja myynti

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan.Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yksilöllisiä, valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kestävät aikaa -pyrkimyksenä tarjota vastakohta kertakäyttömuodille!Hintapyynnön perustelutVarasto ja kalusto Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tukkukauppa
57 000 €

Uudistuva tukku- ja jälleenmyyntialan yritys

Etsitään osakasta tai ostajaa uudistuvalle yritykselle. Tule kehittämään tämän yrityksen brändejä tulevaisuus tähtäimessä! Tarjoamme jatkajalle näköalapaikan kehittää ja laajentaa toimintaa nopeasti kotimaassa sekä halutessasi myös EU:n sisämarkkinoilla. Saat mukaan ”kolmen eri tukijalan” tuotteet ja valmiit markkinat niille! Asiakkaina Suomen suurimpia tukkuliikkeitä sekä myös ravintola-alan ketjuja, yksityisasiakkaiden lisäksi. Olemme yksi niistä Suomalaisista Yrityksistä, jolla on 100 %:sti kierrätettäviä brändituotteita markkinoilla. Vastuullisuus ja hiilijalanjäljen seuranta on yksi tavoitteistamme. Yrityksen historia on yli 20-vuotinen. Yritys on luonut hyvät asiakassuhteet ja verkostot sekä alan toimijoihin että tavarantoimittajiin kotimaassa ja EU:ssa. Yritys toimii vuokratiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta toiminta on siirrettävissä ostajan haluamaan paikkaan. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan yrityksen toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot verkkolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme kotisiivousalan yrityksiä: Turku,Tampere, Jyväskylä ja Uusimaa

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju.Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa alan yrityksiä eri puolilta Suomea. Olemme toimineet vuodesta 2002 ja paikalliset Kotirinki-yrittäjämme palvelevat asiakkaitamme jo 40:llä paikkakunnalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on 4,7/5 ja yrittäjiemme tyytyväisyys 4,7/5.Kotisiivous- ja kotiapuasiakkaasi saavat hyvän kodin luotamme.Palvelumme kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja Joni Lappalainen Puhelin 040 551 5834Voit lähettää yhteydenottosi myös oheisella viestilomakkeella. Lisätietoja Kotiringistä ja Kotirinki-yrittäjyydestä www.kotirinki.fi
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys

Nykyaikaista hiilensidontaa harjoittava yritys

Suomen Hiilensidontametsät Oy:n ylläpitämä Kasvava Metsä on Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa sijaitseva istutusalue, mutta tätä liiketoimintaa on mahdollista harjoittaa myös muualla Suomessa. Alueelle istutetaan puun taimia, jotka kasvaessaan muodostavat hiilidioksidipäästöjen vaikutuksia kumoavan hiilinielun. Suomen Hiilensidontametsät Oy hallinnoi Kasvavan Metsän istutusalueita ja huolehtii niiden hoidosta. Yrityksen tehtävä on osaltaan mahdollistaa Suomen biokapasiteetin kasvattaminen ja vähentää haitallisten CO₂ -päästöjen vaikutuksia ilmastoomme. Kasvava Metsä mahdollistaa hiilijalanjälkesi hyvittämisen helposti ja vastuullisesti. Yksi puu sitoo elinkaarensa aikana keskimäärin noin 525 kg hiilidioksidia. Tämä vastaa noin 3190 km ajomatkan tai noin 3080 km lentomatkan laskennallisia päästöjä. Verkkosivut: www.kasvavametsa.fi Tarkempia tietoja tästä linkistä! Lisätietoja antaa Pasi Puumalainen, puh. 050-5230879 tai sähköpostitse: pasi.puumalainen@gmail.com
Koko Suomi
Kohteet 91 - 108 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image