Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Liikejuridiikka

3 ilmoitusta
Viimeisimmät ilmoitukset
Palvelutarjous
Liikejuridiikka

Asianajotoimisto Roihu Oy - Turvaamme varallisuuttasi

Asiantuntemuksemme kattaa laajasti yritystoimintaan liittyvän juridiikan tuntemuksen: yrityskaupat, eri tyyppiset sopimusjärjestelyt kuten osakassopimukset yhtiöissä, kaupalliset sopimukset sekä yhtiöiden perustamiseen ja niiden toimintaan kuten rahoitus- ja vakuusjärjestelyihin liittyvät juridiset kysymykset.  Asianajotoimisto Roihun asianajajat ovat kaikki oman oikeudenalansa spesialisteja, joita yhdistää jatkuva halu kehittää omaa osaamistaan. Tiedämme, että syvällinen erikoistuminen ja perehtyminen asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin palvelevat asiakkaitamme tehokkaimmin. Me keskitymme turvaamaan varallisuuttasi.
Palvelutarjous
Liikejuridiikka

Kattavat yritysjuridiikan palvelut kaikenkokoisille yrityksille

Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Pitkä ja vahva kokemuksemme liike-elämästä ja yritysjuridiikasta auttaa meitä ennakoimaan liiketoiminnan eri vaiheissa eteen tulevia, yllättäviäkin tilanteita. Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaat ratkaisut, jotka edistävät parhaiten asiakkaidemme yritystoimintaa.   Meiltä saat asiantuntevan ja kustannustehokkaan avun seuraavissa tarpeissa: Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat Tuemme yritysjärjestelyn jokaisessa vaiheessa – oli kyseessä sitten yrityksen tai yksittäisen liiketoiminnan osto tai myynti, rahoituksen hankkiminen tai muu omistus- tai rakennejärjestely.​ Yhtiöoikeus Tarjoamme asiakkaillemme kattavat yhtiöoikeudelliset palvelut liiketoiminnan kaikissa vaiheissa. Toimimme yritysten luotettuna kumppanina ja neuvonantajana kaikissa yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä. Yrityksen sopimukset Yrityksenne arvokkainta omaisuutta ovat hyvin laaditut sopimukset. Neuvomme sopimusten laadinnassa aina vakiosopimuksista erikoissopimuksiin. Riidanratkaisu Viimeistään riitatilanteessa kannattaa kääntyä juristin puoleen. Me ratkaisemme ongelmasi joko sovitellen, oikeudessa tai välimiesmenettelyssä. Start up ja kasvuyritykset Toimimme startup- ja kasvuyritysten luotettuna kumppanina liiketoiminnan kaikissa vaiheissa – aina yhtiön perustamisesta, rahoituskierrosten suunnittelusta ja toteutuksesta exitiin asti. Teknologia, IT ja tietosuoja Palvelemme asiantuntevasti ja vankalla kokemuksella kaikissa teknologiaoikeudellisissa kysymyksissä – liittyivät ne sitten pilvipalveluihin, IT-lainsäädäntöön, sopimuksiin tai tietosuojaan. Maksukyvyttömyys Ajautuiko yrityksesi taloudellisiin vaikeuksiin? Kauttamme saat asiantuntevaa palvelua konkurssiin ja yrityssaneeraukseen liittyen. Työoikeus Juridiikan lisäksi asiantuntijoillamme on vahvaa kokemusta HR-tehtävistä. Saat meiltä monipuoliset palvelut työsuhteiden koko elinkaarella. Ymmärrämme yritysten arkipäivää ja haluamme toimia liiketoiminnan mahdollistajana, jotta asiakkaamme voivat keskittyä tuloksentekoon, ilman huolta juridiikasta. Tämä kaikki tekee meistä vahvan kumppanin yrityksellenne.  Ota meihin yhteyttä. Ensimmäinen keskustelu on aina maksuton.
Koko Suomi
Palvelutarjous
Liikejuridiikka
TARJOUS

Moderni liikejuristi avustaa

LKOS Law Office moderni liikejuridiikan palvelutarjoaja. Olemme kansainvälisesti palkittu, luotettava ja arvostettu neuvonantaja oikeudellisiin ongelmiin. Tutustu meihin tarkemmin LinkedIn:ssä.   Aie- tai esisopimus yrityskaupan perusta. Kokeneet liikejuristimme laativat ja luonnostelevat juuri teidän tapaukseen sopivan aie- tai esisopimuksen ennen lopullista kauppaa tai projektia. Due Diligence (DD) -prosessi sekä sähköinen data room -palvelu. Tarkistamme kohdeyhtiön kaavoihin kangistumatta. Liiketoimintalähtöinen palvelumme kuin eri liiketoiminta-aloilla tekemämme yrityskaupat varmistavat tehokkaan ja sujuvan DD -prosessin. Avustamme säännöllisesti myös kansainvälisissä yrityskaupoissa.  Yritysjärjestely luotettavasti avaimet käteen -palveluna. Kokemuksemme usealta toimialalta kuin kansainvälisistä yrityskaupoista varmistaa onnistuneet ja menestykselliset kaupat.  Työoikeus. Kokonaisvaltaista työoikeuden neuvontaa työsopimusten tulkinnoista, erimielisyyksistä, sovintosopimuksiin kuin oikeudenkäynteihin.   Riitojen ratkaiseminen ja oikeudenkäynnit. Menestyvä liiketoiminta edellyttää riskien ottamista. Riskien realisoituessa oikeudenkäynneissä merinoituneet riitajuristimme ovat käytettävissänne.    LKOS Law Officen tiimi on soiton päässä, ole rohkeasti yhteydessä ja avustamme teitä menestymään liiketoiminnassanne.  LKOS Law Office  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ

Ajankohtaista tietoa

loder image