Post an ad!

Yritykset, terveys- ja sosiaaliala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Terveysala

Hammaslääkärikeskus huippusijainnilla

Myydään kannattava Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva hammaslääkärikeskus. Odotushorisontissa erinomaiset tulevaisuudennäkymät. Toiminnan pääpainoalueena suukirurgia, implantologia ja protetiikka, myös muut nykyhammaslääketieteen toimenpiteet tarvittaessa.  Asiakaskunta koostuu Helsingin keskustan alueen potilaista vv. 1985-2022, mutta potilaita myös muualta Suomesta ja ulkomailta. Kysyntä on vilkasta ja vakaata, toimenpideajat varattu jatkuvasti n. kuukauden verran eteenpäin. Yrityksellä vankka tunnettuus, vastaanotto sijainnut samalla paikalla Mikonkadulla jo lähes 40 vuotta ja potilaskortiston perusteella laskettu odotusarvopotentiaali on erittäin hyvä. Arvonmääritys tehty asiantuntijan toimesta. Modernit, äskettäin remontoidut toimitilat. Nykyinen liikevaihto tehty yhden hoitoyksikön toiminnalla, optio toiseen hoitoyksikköön on välittömästi olemassa. Liikevaihto on mahdollista jopa kaksinkertaistaa nopealla aikataululla. Työntekijöitä nyt 3-4 henkilöä, mutta toiminnan laajentamisen kautta tulevaisuudessa 6-8 henkilöä. Helppo aloittaa, hop on -tyyppisesti. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan osakeyhtiökauppana. Kauppaan kuuluu käyttöomaisuus, potilaskortisto ja muut fasiliteetit. Yhtiön tilillä olevat käteisvarat lisätään kauppahintaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Myydään
Sosiaaliala
40 000 €

Hyvämaineisen kotihoidon yrityksen liiketoiminnan osa

Yrityksen sosiaalipalvelut myynnissä. Tällä hetkellä yritys tuottaa sosiaalipalveluiden puolella: - kotisiivousta (alv 0% ja alv 24%) käyntiajat 2-3h. - henkilökohtainen apu (asiointi-, ulkoilu-, henkilökohtainen hygienia, yms. apu) käyntiajat 1-3h.   Tässä uudelle yrittäjälle mahdollisuus päästä suoraan hyvään myyntiin kiinni tai jo toiminnassa olevalle yritykselle lisää asiakkaita (ja työntekijöitä). Myynnissä ostajalle siirtyy tyytyväinen asiakaskunta ja siivousvälineet. Ostaja tarvitsee luvan yksityisten sosiaalipalveluiden tuottamiseen pääkaupunkiseudulla, koska toiminta on pääosin alv0%.   Kyseinen toiminta työllistää 1,5 henkilöä. Liikevaihto noin 10 000 - 12 000 e/kk. Voidaan myydä mukaan myös 1-2 lähihoitajaa, jotka olleet kokopäivätyössä yrityksessä ja 1-2 avustajaa, jotka tehneet keikkaluontoisesti työtä yrityksessä.
Myydään
Hoivakoti
890 000 €

Toimiva hyvin tuottava Lastensuojelun yksikkö

Hyvä maineinen seitsemän paikkainen Ammatillinen perhekoti Keskisellä Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö rakennettu 2008-2009, oma tontti, edulliset asumiskustannukset.  Julkiset yhteydet melkein ovelle asti. Kauppahinta sisältää kiinteistön lisäksi, myös kiinteistön irtaimiston sekä olemassa olevat sopimukset. Mikäli sinulla on Sosionomi (AMK ) tutkinto ja kokemusta sijaishuollosta tässä on sinulle vakituinen työ. Voit myös palkata henkilökunnan ja toimia vain yrittäjä/omistajana. Useiden eri kuntien kanssa solmituilla puitesopimuksilla voit jatkaa toimintaa keskeytyksettä välittömästi.
Myydään
Päiväkoti tai kerho

Myynnissä Päiväkoti Uusimaa

Our kindergarten is a small three-group daycare center that offers early childhood education in Finnish for children aged 1-5. We have been operating since 2017 with an excellent staff and an established operating and training system. More improvements can always be done, but the kindergarten is ready to change hands without difficulty. Our premises are located in a central location with good transportation links in an excellent location. Our property has plenty of play space for our three small groups. The interior is furnished and designed to reflect the core of our educational philosophy. We aim to create a place where children feel at home. Almost every day we go to nearby playgrounds, forests, and sports fields. In addition, we have our own small playground. We currently have 40 students, the facilities can accommodate a total of 49 students. With a small change, the capacity can be increased to 56 students. If you want to add a new kindergarten to the chain or start your own company, contact us. Monday-Friday (09.00-17.00)   Päiväkotimme on pieni kolmen ryhmän päiväkoti, joka tarjoaa suomenkielistä varhaiskasvatusta 1- 5 vuotiaille lapsille. Olemme toimineet vuodesta 2017 erinomaisella henkilöstöllä sekä vakiintuneella toiminta- ja koulutusjärjestelmällä. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella erinomaisella paikalla.  Kiinteistössämme on runsaasti leikkitilaa kolmelle pienelle ryhmällemme. Päiväkoti on kalustettu ja suunniteltu heijastelemaan koulutusfilosofiamme ydintä.  Pyrimme luomaan paikan, jossa lapset tuntevat olonsa kotoisaksi.  Lähes joka päivä käymme lähellä olevilla leikkikentillä, metsissä ja urheilukentillä.  Lisäksi meillä on oma pieni leikkipaikka. Meillä on tällä hetkellä 40 opiskelijaa, tiloihin mahtuu yhteensä 49 opiskelijaa.  Pienellä muutoksella kapasiteetti voidaan nostaa 56 opiskelijaan. Jos kiinnostuit pienestä mutta upeasta päiväkodistamme, ota yhteyttä meihin Maanantaista perjantaihin (09.00-17.00)
Osakkuudet
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki merkittiin hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Osakkuudet
Terveysala
5 009 €

Osakas diabeteshoidon mullistavaan palvelukonseptiin

Digitaalisuus, nopeus ja tehokkuus sekä kustannussäästöt ovat terveydenhuollon tulevaisuutta. Olemme kehittäneet alaa mullistavan digitaalisen palvelukonseptin diabeteksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Digitaalinen palvelupolkumme ohjaa asiakkaamme kohti kokonaisvaltaista elintapamuutosta. Konseptillamme mahdollistamme diabeetikoille ja diabetesriskissä oleville kattavamman, vaikuttavan hoidon ja ennaltaehkäisyn paljon helpommin, tehokkaammin ja jonottamatta. Palveluntuottajat puolestaan saavuttavat merkittävät kustannussäästöt ja hoidon saatavuuden kasvun. Julkinen terveydenhuolto on ulkoistanut palveluumme jo satoja asiakkaita ja tämä virta tulee vain kiihtymään, ensi vuonna tavoittelemme jo tuhansien ulkoistettujen asiakkaiden määrää. Olemme juuri saaneet valmiiksi SaaS alustamme, joka on tarkoitus viedä kansainvälisille markkinoille ensi vuoden aikana. Ensimmäiset pilotit tästä on jo Suomen julkisessa terveydenhuollossa aloitettu. Markkinapotentiaalimme on massiivinen, vahvasti kasvava ja kansainvälinen. Tiimissämme on hyvin vahvaa suomalaista alan osaamista. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvin nopeasti. Osakeantimme on max 79 991,41 € ja minimisijoitus on 5 009,35€. Osakeannin avulla jatkamme kasvumme kiihdyttämistä ja aloitamme kansainvälistymiseen tähtäävät toimet. Tavoitteenamme on vuonna 2023 aloittaa liiketoimintamme useissa Euroopan maissa. Menestymiset ja kunniamaininnat useissa erilaisissa kilpailuissa, joissa asiantunteva tuomaristo on arvioinut kansainvälisen markkinapotentiaalimme erittäin korkealle.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image