Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, terveys- ja sosiaaliala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti
1 115 000 €

Toimiva hyvin menestyvä Lastensuojelun yksikkö

Hyvä maineinen seitsemän paikkainen Ammatillinen perhekoti Keskisellä Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö rakennettu 2008-2009, oma tontti, edulliset asumiskustannukset.  Julkiset yhteydet melkein ovelle asti. Kauppahinta sisältää kiinteistön lisäksi, myös kiinteistön irtaimiston, 9 paikkaisen tila-auton sekä olemassa olevat sopimukset. Myydään koko yrityksen osakekanta sisältäen kaiken, eläköitymisen vuoksi. Mikäli sinulla on Sosionomi (AMK ) tutkinto, lähihoitaja tai muu sosiaalialan koulutus ja kokemusta sijaishuollosta tässä on sinulle vakituinen työ. Voit myös palkata henkilökunnan ja toimia vain yrittäjä/omistajana. Useiden eri kuntien kanssa solmituilla puitesopimuksilla voit jatkaa toimintaa keskeytyksettä välittömästi.            
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
349 000 €

Toimitilat lastensuojeluun, päiväkotitoimintaan tai majoitukseen

Myydään 2 erillistä liiketilaa Pornaisten keskustassa, yhteensä n 400m2. Remontoidut ja hyvässä kunnossa olevat tilat. Liiketila 1: 7h+k+oh+sauna ja liiketila 2: 6h+k+oh. Hinta yhteensä 349000€, voidaan myydä myös erikseen. Tiloissa on aiemmin toiminut mm lastensuojelulaitos ja päiväkoti.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Ostetaan Sote-alan yrityksiä

Halutaan ostaa erilaisia sote-alan yrityksiä, erityisesti pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä. Etsin yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi kotihoidon, sote-henkilöstövuokrauksen, päivähoidon tai vastaavien palveluiden parissa.   Lisäksi olen avoin yhtiökumppanuusmahdollisuuksille sote-alan yritysten kanssa. Mikäli olet sote-alan yrittäjä ja etsit yhtiökumppania/osakasta joka voisi tuoda lisäarvoa ja vahvistaa yrityksesi asemaa markkinoilla, haluaisin kuulla sinusta. Yhdessä voimme rakentaa entistä vahvemman ja menestyksekkäämmän sote-alan yrityksen.   Haluan korostaa, että olen avoin yhteistyölle myös uusien perustettavien yritysten kanssa. Mikäli sinulla on innovatiivinen idea tai näkemys sote-alan liiketoiminnasta ja etsit kumppania tai sijoittajaa yrityksesi käynnistämiseen, haluaisin keskustella kanssasi mahdollisesta yhteistyöstä.   Tavoitteenani on kehittää ja laajentaa sote-palveluiden tarjontaa.   Mikäli olet kiinnostunut myymään yrityksesi tai keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä, pyydän sinua ottamaan yhteyttä oheisella viestilomakkeella. Voimme järjestää tapaamisen ja keskustella tarkemmin mahdollisuuksista.
Koko Suomi
Haetaan yrittäjäkumppania
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Etsitään yhtiökumppania/osakasta suun terveydenhuollon klinikalle

Oletko kiinnostunut suun terveydenhuollosta ja haluaisit olla osana uudenlaista toimintakonseptia? Etsimme yhtiökumppania tai osakasta, joka haluaa olla mukana perustamassa yksityistä klinikkaa suun terveydenhuollon alalla ensisijaisesti Helsingissä, mutta myös laajentamaan toimintaa muualle Suomeen lähitulevaisuudessa.   Yritysideamme keskittyy tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta suun terveydenhuoltoa uudenlaisella ja innovatiivisella toimintakonseptilla. Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme positiivinen ja mukava kokemus suun terveydenhuollossa tarjoamalla moderneja palveluja ja korkeatasoista hoitoa.   Etsimme yhtiökumppania tai osakasta, joka jakaa intohimomme suun terveydenhuoltoon ja haluaa olla mukana kehittämässä ja laajentamassa toimintaamme. Toivomme, että sinulla on kokemusta terveydenhuollon alalta ja ymmärrystä klinikka-alan liiketoiminnasta. Lisäksi arvostamme liiketoimintaosaamista ja verkostoja alalla.   Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu laajentaa toimintaamme muualle Suomeen, joten olisi suotavaa, että sinulla on kiinnostusta ja valmiuksia osallistua laajentumissuunnitelmiimme.   Jos olet kiinnostunut olemaan mukana luomassa uutta ja innovatiivista suun terveydenhuollon klinikkaa ja haluat kuulla lisää yritysideastamme, ota rohkeasti yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta. Odotamme innolla mahdollisuutta keskustella kanssasi ja löytää yhteinen visio suun terveydenhuollon tulevaisuudesta.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Ensimmäinen patenttihakemus on jo johtanut patentin myöntämiseen. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja sitä on luonnehdittu yhdeksi euroopan kuumimmista startup yrityksistä. Yrityksemme esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Hierovat.fi maahantuonti- ja myyntiliiketoiminta

Kivialan yrittäjänä kymmenen vuotta toimineena, tiedän kokemuksesta että lihakset vaativat jatkuvaa huolenpitoa. Siksi olen päätynyt omalla kohdalla aikoinaan hierontatuoliin ja halunnut mahdollistaa muillekin vastaavan kokemuksen hierontalaitteista.  Nyt myynnissä hierovat.fi –liiketoiminta, joka keskittyy hierontatuolien maahantuontiin, myyntiin ja leasingiin. Myynti tapahtuu pääasiassa verkkokaupan kautta kuluttaja-asiakkaille kotiintoimituksena. Loistava vuosien tuotetestauksen ja kokeilun pohjalta valikoitunut tuotevalikoima ja hyvät suhteet toimittajiin.  Ajan puuteen vuoksi myyn hierovat.fi -liiketoiminnan. Kauppaan sisältyy:  Domain: www.hierovat.fi Hierovat tuolit 12 kpl Käsihierontalaitteita 42 kpl Jalkahierontalaitteet 88 kpl Maahantuontisopimukset Vaihdossa huomioidaan myös asuntoauto myös kalliinpi   Tämä kaikki vain hintaan 41 935 euroa alv.0%  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image