Post an ad!

Yritykset, siivousala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
7 500 €

MYYDÄÄN liiketoiminta ts. ihana asiakaskunta! TIENAA JO SYYSKUUSSA!

Vuodesta 2013 asti toimineen kotisiivouspalvelun osittainen asiakaskunta menee nyt raskain mielin myyntiin uudelle yrittäjälle. Asiakkaat koostuvat eri kokoisista kodeista, mutta heitä kaikkia yhdistää joustavuus ja työn arvostus. Kohteet sijaitsevat ydinkeskustan ulkopuolella ja ovat helppoja autolla liikkuvalle. Asiakkaamme etsivät pitkäaikaista siivoojaa tai siivoojia, mutta heille olisi tärkeää ettei tekijä vaihdu kuin vain satunnaisesti. Luotettavuus ja toistuvasti samanlainen siivouksen jälki on heille myös tärkeää.  Jos olet miettinyt aloittaa yrittäjänä niin tässä on todella mahtava paketti jonka kanssa pääsee hyvin alkuun, tai voi jopa pärjätä. Olemme itse tehneet siivousta pariskuntana toiminimellä. Myös kevytyrittäjyys esim.Ukko palvelun kautta on nykyään todella hyvä ja helppo vaihtoehto. Tai jos sinulla jo on asiakkaita mutta vielä mahtuisi muutamia kivoja lisää niin tästä saisi oivat kohteet.  Työnkuvan läpikäyminen kohteittain yms. käytännön siirtymä järjestelyt hoidamme tietysti kanssasi.  Edessämme on paikkakunnan vaihdos jo elokuun lopulla, joten voit aloittaa tienaamaan uusien asiakkaiden kanssa jo syyskuussa! Ole siis nopea! Tarvittaessa joustava aloitus myös sovittavissa. Vuosituotto näistä myytävistä kohteista on noin 25 000 e (sis alv) (50 h /kk 12,5 h viikossa)
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
15 000 €

Myydään siivousliiketoiminta Varkaus-Leppävirta-alueelta

Myydään siivousliiketoiminta Varkaudessa ja Leppävirralla. Ainoastaan toimitilasiivousta. Liikevaihto n. 50 tEUR/ vuosi.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
30 000 €

Myydään kotisiivousyritys liiketoiminta

Minulla on ollut nyt 4 vuotta oikein hyvin toimiva siivousalan yritys. Viimevuoden syyskuussa perustin uuden osakeyhtiön johon siirsin lähes kaiken siivoustoiminnan toiminimeltäni, koska suunnitelmissa olisi, että vaihdan toiminimen alaa kokonaan. Minulla olisi yhteensä noin 50 asiakasta. Meillä on ollut lähes kaikki samat asiakkaat 4 vuotta.  Liikevaihto on noin 100 000€ vuodessa.  Yritys toimii erittäin hyvin ja syy miksi myyn on se, että minulla ei ole aikaa hoitaa uutta yritystäni johon haluaisin nyt keskittyä. Toiminimeni nimi ja y-tunnus Delia Group Business 2923606-8 Osakeyhtiön nimija y-tunnus Home Deluxe Oy 3238549-4
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään hyvämaineinen siivousyritys

Myydään hyvän maineen omaava siivousalan yritys Varsinais-Suomessa, jonka liiketoiminta keskittyy koti- ja kiinteistösiivouksiin. Yritys on toiminut alueella yli 20 vuotta ja se tunnetaan vahvasta ammattitaidosta sekä monipuolisista palveluista. Yrityksen asiakaskunta koostuu monipuolisesti kotitalouksista, taloyhtiöistä ja yrityksistä. Palvelutarjontaan kuuluvat kotisiivoukset, kiinteistösiivoukset sekä yritys- ja toimistosiivoukset. Tässä erinomainen mahdollisuus laajentaa alan liiketoimintaa tai ryhtyä yrittäjäksi! Ensiyhteydenotot pyydetään verkkolomakkeen kautta!
Varsinais-Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
130 000 €

Myydään siivoustoiminta Etelä- ja Pohjois-Savon alueelta

Siivousliike (Oy) myy  toimintansa Etelä- ja Pohjois-Savon alueelta toiminnan keskittämisen johdosta. Liikevaihdosta on  n. 40 % kotisiivouksia ja n. 60 % toimitilasiivouksia.   Mahdollista myös myydä osuus toimintaan aktiivisesti osallistuvalle.  
Etelä-Savo
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään siivouspalvelun yritys

Myynnissä kotisiivouksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa yksilöityä palvelua asiakkailleen. Yritys on toiminut pitkään ja se on saanut hyvällä ja luotettavalla palvelulla vakioasiakaskunnan. Yrityksen arvoihin kuuluu laadukkuus ja se näkyy työnjäljessä, suurin osa asiakkaista onkin pitkäaikaisia. Yritys tekee vakioasiakkaiden lisäksi muuttosiivouksia ja kertaluonteisia siivouksia sesongin kysynnän mukaan. Yritys on hyvässä kunnossa, kannattava ja sillä on kasvupotentiaalia. Tällä hetkellä markkinointia ei ole tarvinnut tehdä, joten pienellä markkinoinnilla on mahdollista kasvattaa yritystoimintaa. Yrityksellä ei ole omia liiketiloja, siivousvälineet kulkee kätevästi työntekijän mukana. Yrityskauppa on mahdollista tehdä joko osakekaupalla tai liiketoimintakaupalla. Omistaja on valmis neuvottelemaan siirtymäajan järjestelyistä.  
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Kotipalveluyritys

Etsin luotettavaa jatkajaa hyvin toimivalle pienimuotoiselle kotipalveluyritykselle. Joko työllistät itsesi tai tässä erinomainen alusta laajemmallekin liiketoiminnalle.  
Jyväskylä
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
3 500 €

Myydään siivousliiketoiminta Kuopiossa

Myydään liiketoiminta Kuopiossa. Siivoustoiminta keskittyy myymälä siivouksiiin. Kauppaan sisältyy neljä asiakasta, joiden vuotuinen liikevaihto on 16 t.€ Kohteisiin kuluu työaikaa kuussa noin 53 tuntia. Eli kohteet voi hoitaa yksikin ihminen. Tällä hetkellä kohteet on toteutettu palkatulla henkilöstöllä jolloin vuotuiset palkkakustannukset ova noin 10 t €. Kauppa sisältää kohteissa toimivan kaluston eli, Kaksi yhdistelmäkonetta, joista toinen ollut käytössä noin 2 vuotta ja toinen on vanhempi. Koneiden uushankinta arvo on yli 7 t €. Lisäksi muu kohteissa oleva siivousirtain kuuluu kauppaan. Eli hintapyyntö on alle kaluston tosiasiallisen arvon.  
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme kotisiivousalan yrityksiä: Turku,Tampere, Jyväskylä ja Uusimaa

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju.Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa alan yrityksiä eri puolilta Suomea. Olemme toimineet vuodesta 2002 ja paikalliset Kotirinki-yrittäjämme palvelevat asiakkaitamme jo 40:llä paikkakunnalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on 4,7/5 ja yrittäjiemme tyytyväisyys 4,7/5.Kotisiivous- ja kotiapuasiakkaasi saavat hyvän kodin luotamme.Palvelumme kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja Joni Lappalainen Puhelin 040 551 5834Voit lähettää yhteydenottosi myös oheisella viestilomakkeella. Lisätietoja Kotiringistä ja Kotirinki-yrittäjyydestä www.kotirinki.fi
Koko Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
13 000 €

Kannattava siivousalan liiketoiminta

Taija myy Rovaniemeltä siivousalan yrityksen koko liiketoiminnan. Kauppaan kuuluu pitkä-aikaiset sopimukset mm.taloyhtiöiden kanssa, sekä kaikki tarvittavat siivouskoneet- ja välineet yrityksen jatkamiseksi. Yrityksellä on myös auto käytössä, josta voidaan sopia erikseen yrityskaupan yhteydessä. Yritys ei tarvitse erikseen toimitiloja, sillä kaikki välineet ovat valmiina asiakaskohteissa. Hallinnolliset työt voidaan tehdä kotoa käsin ja näin yrityksen kulut ovat minimaaliset. Yritys ei kuulu ketjuun, joten kaikki päätökset ovat yrittäjän käsissä. Pesulapalvelut on ulkoistettu. Tässä olisi alalle aikovalle uusi kannattava ammatti tai jo alalla toimijalle laajennusmahdollisuus.  
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme siivousalan yrityksiä kaikkialta Suomesta

Etsimme kohteita kaikilta siivoussektoreilta ympäri Suomen. Tavoitekokoluokka on 200.000 - 2.000.000 euroa mutta voimme toimia sen ulkopuolellakin. Yrityksemme toimii tällä hetkellä Helsingistä Riihimäelle, Kirkkonummelta Porvooseen sekä Kuopion ja Lieksan talousalueilla. Yhtiömme on perustettu 10 vuotta sitten. Tavoittelemme ostettavia kohteita sekä nykyiseltä alueelta, että sen ulkopuolelta. Toimintamme tukijalat ovat tällä hetkellä: Toimitilasiivous, myymäläsiivous, kotisiivous. Tavoitekohteemme voivat olla millä siiivoussektorilla tahansa. Olemme hyvin kannattavia ja vakavaraisia. Omistajat ovat serkuksia keskenään ja toimivat yrityksessä. Meillä ei ole pääomasijoittajaa omistajana. Mikäli mietit yrityksesi tai siivousliiketoiminnan myyntiä niin kannattaa olla meihin yhteydessä. Saat meiltä ehdotuksen nopeasti ja koko prosessimme on todella tehokas. Huolehdimme uusista asiakkaista ja henkilöstöstä pilkuntarkasti. Yhtään asiakasta tai työntekijää emme järjestelyiden yhteydessä menettäneet. Olemme toteuttaneet neljä yritysostoa viimeisen kahden vuoden aikana ja olemme hankintoihimme olleet erinomaisen tyytyväisiä. Osassa järjestelyistä vanhat omistajat ovat jääneet töihin ja osassa olemme nostaneet tiimiesihenkilön vastaamaan ko. kohteesta. Kaikki on aina tehty yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä myyjien ja avainhenkilöiden kanssa. Mikäli haluat yrityksesi tai liiketoiminnan jatkajaksi sitä arvostavan ja kunnioittavan niin ole reippaasti yhteydessä.
Koko Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Menestynyt siivousalan perheyritys

Hyvämaineinen ja luotettava siivousalan perheyritys etsii uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä liiketoimintaa.Yritys on toiminut Varsinais Suomen ja Satakunnan alueella yli 20 vuoden ajan. Yrityksen kasvussa oleva liikevaihto on viime vuosina ollut noin 400 000 euroa. Liiketoiminta myydään terveydellistä syistä.Yrityksen asiakaskunta muodostuu pääosin maksukykyisistä majoitusalan toimijoista, mutta yrityksellä on myös muutamia kotisiivouskohteita. Kotisiivouspalveluiden tarjoaman kasvattaminen tarjoaa uudelle yrittäjälle merkittävää potentiaalia, sillä palveluiden kysyntä on yrityksen toiminta-alueella jatkuvaa.Yrityksellä on vahvat, vakiintuneet ja luottamukselliset suhteet asiakaskuntaan. Uuden yrittäjän on mahdollista kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa myös nykyisten asiakkaiden keskuudessa.Yrityksessä työskentelee vuodenajasta riippuen noin 10 - 15 siivousalan ammattilaista. Erityisesti matkailusesongeissa yrityksen palveluiden tarve kasvaa nykyisen asiakaskunnan keskuudessa. Työntekijät toimivat itseohjautuvasti ja yrityksen laatukriteereitä noudattaen. Yrityksen palvelut ovat saaneet jatkuvasti erinomaiset arvostelut asiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyissä.Uuden yrittäjän on mahdollista keskittyä johtamaan yrityksen toimintaa myös liikkeenjohdollisesta näkökulmasta. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti hyvää liiketoimintaosaamista omaavalle, siivousalasta kiinnostuneelle tai sillä jo toimivalle yrittäjälle tai yritykselle.Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän asiakaskuntaan ja toimimaan tukena liiketoiminnan haltuunotossa erikseen sovittavalla tavalla.Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostetaan siivousalan yrityksiä pääkaupunkiseudulta

Olemme kiinnostuneita ostamaan siivousalan yrityksiä pääkaupunkiseudulta. Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa siivousalan liiketoimintaa Helsingistä, Vantaalta ja Espoosta. Olemme toimineet jo pitkään alalla ja meidät tunnetaan laadukkaasta palvelusta.  Ensisijaisesti olemme kiinnostuneita yrityssiivousasiakkaista kuten rappusiivouksista, toimistosiivouksista, myymäläsiivouksista sekä kiinteistöjen siivouksista. Siivousasiakkaasi saavat meiltä luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.  Toimintamme periaatteita ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ.  Olemme kiinnostuneita kaikenkokoisista yrityksistä ja ensisijaisesti ostamme liiketoiminnan, emme yrityksen osakekantaa. Toiveena on, että yrityksellä on vahva halu varmistaa toiminnan pitkäaikainen jatkuvuus asiakkaiden kanssa. Luottamukselliset yhteydenotot viereisellä viestilomakkeella.
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Asiakkaamme etsii ostettavaa siivousalan yritystä

SIIVOUSLIIKE Yritysasiakkaame etsii ostettavaa yritystä siivoustoimialalta. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 15 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image