Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, metalliteollisuus

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Ruostumattomien terästuotteiden maahantuoja

Yritys maahantuo, myy ja markkinoi ruostumattomia ja haponkestäviä tuotteita eri teollisuuden aloille. Monipuolinen tuoteportfolio, jota kehitetään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Sitoutunut ja osaava henkilökunta, joka palvelee laajaa ja hajautunutta asiakaskuntaa kokonaisvaltaisesti, joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaissa mukana myös isoja brändejä. Menestyksekkäästi toiminut yritys, joka on onnistunut kasvamaan kannattavuudesta tinkimättä. Mahdollisuuksia toimialalla riittää edelleen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Yksilölliset ohutlevy- ja teräsrakennetuotteet

Pirkanmaalla sijaitseva, mutta koko Suomen alueella toimiva yritys valmistaa ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita mittatilaustyönä. Yrityksellä on pitkä ja vakaa historia kannattavasta liiketoiminnasta, vahva asema omalla toimialallaan ja hyvä asiakaskunta. Nykyaikainen konekanta ja motivoitunut henkilökunta pitävät huolen, että monipuolisten asiakkaiden tarpeisiin vastataan yksilöllisesti ja räätälöidysti. Yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvuun myös tulevaisuudessa. Kaupan kohteena on ensisijaisesti osakekanta, mutta myös liiketoimintakauppa on mahdollinen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metallikorjauspalveluita tarjoava yritys Pääkaupunkiseudulla

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen metallikorjauspalveluita pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi Yhtiö valmistaa asiakkailleen mittatilaustuotteita eri metalleista sekä standardisoitua tuotetta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingissä. Asiakaskunta koostuu pääosin rakennus- ja kiinteistöhuoltoyrityksistä sekä julkisista tahoista. Yhtiön asiakkaina on myös asunto-osakeyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia ja asiakasvaihtuvuus on ollut vähäistä. Viimeisten kolmen tilikauden aikana Yhtiön liikevaihto on vaihdellut 800 000,00 € ja 1 200 000,00 € välillä. Vuoden 2022 oikaistu käyttökate oli noin 117 000,00 euroa. Yritys myydään tarjousten perusteella. Yksityiskohtaisempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metalliteollisuuden alihankintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta

Myydään metalliteollisuuden alihankintaa harjoittavan yrityksen  pienimuotoinen liiketoiminta. Yritys on perustettu 2019 ja konepajatoiminta alkoi vuoden 2021 syksyllä. Liiketoiminta sisältää jossakin määrin myös muuta toimintaa esim. konsultointia, tuotekehitystä ja tuotemyyntiä. Yritys toimii Lieksassa vuokratiloissa, mutta sen toiminta on mahdollista siirtää helpohkosti myös muualle Yrityksen konekanta on hyväkuntoista ja toimivaa, eikä siinä ole välittömiä investointitarpeita. Liiketoiminta myydään, koska yrittäjällä ei ole päätyön vuoksi aikaa paneutua kunnolla liiketoiminnan harjoittamiseen. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan. LISÄTIETOJA SAAT TÄSTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metallialan erikoisosaamiseen ja valmistukseen erikoistunut yritys

Myydään metallialan erikoisosaamiseen, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksellä on kansainvälisiä sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita, joista tärkeimmät yli 30 vuotta. Yrityksellä on osaava ja asiantunteva henkilökunta. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: alle 1 M€.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Myydään metallialan yritys

v. 1993 perustettu metallialan yritys, joka toimii hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme laadukkaat koneistuspalvelut, erikoisalueinamme mm. alumiini ja rst-aineet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä nykyaikainen konekantamme takaavat erinomaisen kilpailukyvyn ja laadun. Toimimme omistajan vuokraamissa tiloissa. Mahdollisuus myös teollisuushallin ostoon, missä kaksi muutakin vuokralaista. Myydään osa osakekannasta, tai kaikki, omistajan sairauden ja lähenevän eläkeiän vuoksi. Sitoudumme olemaan mukana uuden yrittäjän apuna, jos niin toivotaan. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus
595 000 €

Teräsrakentamisen ammattilainen Lohjalta - kannattaa katsoa

LHP / Lohjan Hitsauspalvelu Linkki videoon https://www.youtube.com/watch?v=VmcmReU7PXY   Menestyvä teräsrakentamisen ammattilainen myynnissä. Teollisuudelle metallirakenteita valmistava, kunnossapitävä- ja asennuspalveluita tarjoava yhtiö Lohjalta. Erikoisalana työturvallisuutta lisäävät rakenteet mm. teollisuuden koneiden uusinta- ja vaihtoprojekteissa. Yrityksen vasta päättynyt tilikausi 1,3M€ liikevaihtoa ja tulosta n. 10 %. Hyvä tilauskanta ja pitkäaikaiset asiakkuudet eri teollisuuden aloilta Suomessa. Toimintaa jatkokehittämällä voidaan saavuttaa suuriakin synergiahyötyjä. Edulliset ja toimivat tilat n. 3500m2 tontilla, johon on ostajalla mahdollisuus tehdä pitkä vuokrasopimus tai neuvotella tilojen ostosta. Pitkäaikainen, sitoutunut henkilöstö. Myydään yhtiön pääomistajan keskittyessä konsernin muihin tehtäviin sekä kiinteistökehitykseen. Etsimme innokkaita uusia omistajia jatkamaan yrityksen menestystarinaa. Yrityksen P/E on noin 4, eli ostohinnan pystyy maksamaan noin neljässä vuodessa takaisin.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisätietoja.   KATSO VIDEO YRITYKSESTÄ: https://www.youtube.com/watch?v=VmcmReU7PXY  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus
620 000 €

Kannattava, metallituotteita valmistava yritys

Kannattava ja tasokas teollisuuden tuotteiden valmistaja ja alihankkija. Yrityksellä on hyvä maine ja luottamus toimialalla sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrityksen laitekanta on ajanmukaista, eikä edellytä investointeja edes kapasiteetin kasvattamisessa. Yrityksen kasvu- ja kehitysnäkymiä osaltaan varmistaa hyvä tilauskanta.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

HH-Profiili Oy

Myydään metallirakenteiden valmistusta harjoittavan  yrityksen liiketoiminta ja/tai yrityskiinteistö Joensuun seudulla. Tämä perinteikäs on tunnettu toimija alueella ja omaa hyvän asiakaskannan.  Yrityskiinteistö koostuu kahdesta erillisestä tuotantotilasta, jotka yhteensä 600 m2. Lisäksi toimisto ja sosiaalitilat. Toimitilan päädyssä on asuinhuoneisto.  Katso lisätiedot täältä.
Pohjois-Karjala
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image