Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, teollisuus

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Pakkausteollisuus
200 000 €

Osakkuus korkean tuottopotentiaalin innovaation kehittämiseen

Lähde osakkaaksi suojaus- ja tuotepakkausalan innovaatiota kehittävään yritykseen. Yrityksemme on toiminut alalla pitkään ja meillä on hyvä maine. Kehitämme skaalattavaa, kansainvälistä markkinapotentiaalia omaavaa innovaatiota, joka voi mullistaa oman toimialansa käytännöt.   Yrityksen tuotantolinjaa ollaan nyt lähdössä kehittämään uuden, erittäin hyvän tuottopotentiaalin omaavan innovaation tarpeita vastaavaksi. Tähän liittyen haetaan osakasta, joka pystyy omalla panoksellaan vauhdittamaan uuden innovaation hyödyntämistä sekä tukemaan liiketoiminnan kasvutavoitteita. Uudelle osakkaalle on eduksi laaja-alainen projektiosaaminen. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, minimisijoitus on n. 200 000€ Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Pitkään toiminut tilauskonepaja

Myydään hyvin pidetty ja pitkään toiminut tilauskonepaja. Toiminta-alueena yrityksellä on Koko-Suomi ja Pohjois-Ruotsi.   Asiakkaina ovat suurteollisuus, teollisuus ja rakennusliikkeet. Kaupan toteutus osakekauppana. Yritys myy koko osakekannan. Kauppa sisältää osakekannan lisäksi, hallin, rakennukset, koneet, laitteet, osakehuoneisto ja kaikki liiketoiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit.   Tällä kokonaisuudella toiminta jatkuu hyvin ja pääset tienaamaan ensimmäisestä päivästä alkaen. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa.   Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Pitkään toiminut puualan yritys, jolla hyvät tuotteet & asiakassuhteet

Sinä myynti-ja markkinointihenkinen, kielitaitoinen yrittäjä tai sellaiseksi aikova, tässä sinulle loistava tilaisuus, työllistä itsesi yritykseen jolla on hyvät tuotteet ja pitkät asiakassuhteet. Soveltuu sinulle, joka haluat myydä ja markkinoida yrityksen tuotteita niin kotimaisille kuin ulkomaisille asiakkaille. Puualan käytännön osaamista ei vaadita, tärkein ominaisuus on halu ja kyky myydä. Yrityksen tuotannosta 50 % menee vientiin EU-maihin ja loput kotimaisille yrityksille ja kuluttajille. Yrityksen tuotteista puolet on sen omia tuotteita ja puolet suoraan asiakkaille valmistettavia tuotteita. Yritys valmistaa tuotteensa massiivipuusta ja se tekee myös erikoistuotteita. Yrityksellä on monipuoliseen sarjatuotantoon soveltuva nykyaikainen konekanta, on tehnyt mm. Ikean kanssa yhteistyötä yli 5 vuotta. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta koneineen, yritys toimii omissa 1500m2 tiloissa, jotka ovat myytävänä/vuokrattavana. Liiketoiminta soveltuu pienyrittäjälle sellaisenaan tai yritykselle, joka haluaa kasvattaa vientiään pitkäaikaisilla asiakas suhteilla. Yrityksen liikevaihtoa helppo kasvattaa tekemättä suuria kone ja laiteinvestointia. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
SUOSITTU

Polttopuita valmistava yritys Etelä-Suomessa

● Suomen suurimpia toimialallaan ● Kannattava, kasvava ja omavarainen yritys ● Markkina-alue pääkaupunkiseutu ● Sijaitsee Länsi-Uudellamaalla ● Erittäin laaja asiakaskanta ● Toimiala kasvaa voimakkaasti Täydellinen tuotantolinja, käsittäen klapien valmistamiseen ja siirtämiseen tarvittavat koneet, kuivaamon ja kuljetuskaluston. Myydään liiketoiminta tai yritys.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Vakavarainen valomainos-, mainosteippaus- ja markiisiyritys

Yli 30 vuotta toiminut, velaton ja vakavarainen yritys etsii uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä yritystoimintaa.Yritys toimii Länsi-Suomen alueella ja toiminta on keskittynyt valomainosten, teippausten ja markiisien valmistukseen, asennukseen sekä huolto-/korjauspalveluihin. Yrityksen asiakaskunnan muodostavat pääosin yritysasiakkaat, mutta markiiseja myydään myös kuluttaja-asiakkaille. Teippauksia tehdään niin liikekiinteistöjen ikkunoihin kuin autoihinkin. Yrityksen nykyinen markkina-alue kattaa noin 150 km säteen toimipistettä ympäröivillä alueilla.Yrityksen asiakaskunta on vakiintunutta ja yritys toimii myös alihankkijana isommille yrityksille. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän, mutta tuotteille ja palveluille on olemassa valmista kysyntää yritystoiminnan edelleen kasvattamiseksi. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän sopimuksen mukaan yrityksen toimintaan. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka haluavat jatkaa ja kehittää valmista yritystoimintaa. Valomainosten asennus-/huolto- ja korjauspalveluiden tuottaminen edellyttää sähköalan osaamista. Myös metallitöiden osaamisesta sekä  tarraohjelmien hallinnasta on merkittävää etua uudelle yrittäjälle. Asennus- ja huoltotyöt edellyttävät myös hyvää fyysistä kuntoa. Yrityksen toimitila/paja 120m2, sijaitsee 1600 m2 tontilla. Sekä tontti että toimitilakiinteistö ovat nykyisen yrittäjän omistuksessa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2008. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti toimintaan ja siinä on esim. iso nosto-ovi, jonka kautta teipattavat ajoneuvot voidaan ajaa sisätiloihin. Kiinteistö on kokonaan yrityksen käytössä ja se sijaitsee pientaloalueella. Tilavalla tontilla on rakennusoikeutta jäljellä noin 200 m2, joten samalle tontille on mahdollista rakentaa esim. asuinkiinteistö yrittäjän käyttöön. Tilat käsittävät avaran hallin, varastotilat, toimiston ja sosiaalitilat. Yrityskauppaan sisältyy koko yritys, kiinteistö sekä yritystoiminnassa tarvittavia koneita ja kalustoa. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi. Luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Kannattava ja pitkän historian omaava konepaja Tampereen seudulla

Myynnissä Tampereen seudulla sijaitsevan pitkän historian omaavan alihankintakonepajan osakekanta tai liiketoiminta. Päätuotteet koneistettuja metalliosia, osassa tuotantoa myös pienimuotoista kokoonpanotyötä. Asiakaskunta koostuu eri alojen yrityksistä, joihin pitkäaikaiset, laatuun, toimitusvarmuuteen ja kumppanuuteen perustuvat suhteet. Yrityksen toiminta on vakiintunutta, suunnitelmallista ja hyvin kannattavaa. Konekanta on ajantasaista ja sitä on huollettu säännöllisesti eikä korjausvelkaa ole. Yritys toimii n. 800 m2 vuokratiloissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Hyvän tilauskannan omaava, menestyvä konepaja-liiketoiminta

Haluatko asiakkaaksi menestyviä suomalaisia rakennusalan yrityksiä? Myydään vakavaraisesta yhtiöstä osa liiketoimintaa pääomistajan keskittyessä konsernin muihin tehtäviin. Menestyvän teräsrakentamisen ammattilaisen liiketoiminnasta on osa myynnissä. Perustimme vuonna 2022 konepajan osaksi liiketoimintaamme ja nyt etsimme reipasta yrittäjähenkistä henkilöä jatkamaan konepajatoimintaa. Erikoisalana rakentamisen turvallisuutta lisäävät teräsrakenteet mm. kaiteet, portaat ja piha-alueen rajaamiset (aidat). Yhtiö sijaitsee Uudellamaalla. Tarjoamme; Metallirakenteita valmistavan konepajan, myyntiverkoston tuen ja takaamme alihankintatöitä osaavalle yrittäjälle. Konepajan liiketoiminnan, kalusteet, konekannan ja vuokratilat. Edulliset ja toimivat tilat, johon on ostajalla mahdollisuus tehdä pitkä vuokrasopimus. Yhtiöllämme on mahdollisuus rahoittaa tulevan yrittäjän liiketoiminnan ostaminen. Meistä; Liikevaihtoluokkamme on 2,5 M€ ja tulos 11 % liikevaihdosta. Yrityksemme omaa hyvän tilauskannan. Meillä on pitkäaikaiset asiakkuudet eri rakennusliikkeiltä, taloyhtiöiltä, urakoitsijoilta ja kotitalouksilta Suomessa. Kiinnostuitko ? Ota yhteyttä jo tänään, jos tunnet olevasi yrittäjähenkinen ja haluat kasvattaa tai aloittaa omaa liiketoimintaa. Tule neuvottelemaan kanssamme sopiva kauppahinta. Meille tärkein asia on sitoutuminen, vahva tahto menestyä ja olla osaamisen paras ammattilainen. Oletko juuri sinä uusi ja innokas yrittäjä jatkamaan konepajan toimintaa ? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoja.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Tunnettu paljuja valmistava yritys

Myydään pitkään toiminut, vankan ammattitaidon ja vakiintuneen liiketoiminnan omaava paljuja valmistava yritys. Yrityksellä on hyvä maine laadukkaiden paljujen valmistajana ja laaja seuraajajoukko Facebookissa, n. 30 000 seuraajaa.  Asiakaskunta koostuu nykyisellään pääosin suomalaisista yksityisasiakkaista, mutta tuotteita on myyty myös Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan sekä kotimaisille talovalmistajille ja vähittäismyyjille. Yrityksellä on vahva brändi ja korkea asiakastyytyväisyys. Yrityksen koko osakekanta myydään, kauppaan kuuluu siis mm. paljujen aihiomuotit, valmiit verkkosivut, Facebook-tili, varasto, asiakasrekisteri jne. Yritys myydään nykyisen yrittäjän sairauden ja ikääntymisen vuoksi. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan uudelle yrittäjälle kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Yritys on velaton. Tässä on erinomainen mahdollisuus motivoituneelle ja innokkaalle yrittäjälle ottaa haltuun vakiintunut liiketoiminta, jolla on huikeat kehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yrityksellä on valmiit jälleenmyyntiverkostot olemassa, liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeasti panostamalla yritystoimintaan kokopäiväisesti.  Nykyisellään liikevaihto muodostuu pääosin tee se itse- pakettien myynnistä, muillekin tuotteille olisi reilusti kysyntää markkinoilla, mutta tekijä puuttuu tällä hetkellä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
148 000 €

Näpsä-Laiturit Oy

Hyvällä brändillä televisiosta tuttu Näpsä-laiturit Oy:n koko osakekanta.Valmistavat hyvissä vuokratiloissa laiturit itse, pystyvät reagoimaan markkinatilanteeseen ja valmistamaan laitureita sesonkiajan ulkopuolella. Ensimmäiset laiturit on tehty jo 1988, oma mallisto ja tehokas tuotanto hioutunut vuosien aikana. Vuonna 1999 nimettiin laiturit Näpsä-laitureiksi. Laiturit ja laituritarvikkeet asiakas saa yhdestä paikasta, suunnitelmat sekä asennukset samoin.  Laitureita pienestä saunalaiturista aina pienvenesatamiin ja uimaloita ponttoonisiltoineen löytyy valikoimasta.Kauppaan sisältyy kaikki koneet ja kalusto sekä mm. Isuzu pakettiauto. Tästä valmis paketti alan taitajalle tai alalle lähtevälle, varastossa on valmiina tarvikkeita ensi kesään eli ei tarvi muuta kuin aloittaa tekemään ja myyjä antaa tarvittava tuen ja opastuksen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Ruostumattomien terästuotteiden maahantuoja

Yritys maahantuo, myy ja markkinoi ruostumattomia ja haponkestäviä tuotteita eri teollisuuden aloille. Monipuolinen tuoteportfolio, jota kehitetään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Sitoutunut ja osaava henkilökunta, joka palvelee laajaa ja hajautunutta asiakaskuntaa kokonaisvaltaisesti, joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaissa mukana myös isoja brändejä. Menestyksekkäästi toiminut yritys, joka on onnistunut kasvamaan kannattavuudesta tinkimättä. Mahdollisuuksia toimialalla riittää edelleen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Elektroniikkateollisuus

Osakas Drone-yhtiöön

Osakas Drone-yhtiöön – Drone-teknologian ja markkinan asiantuntija   Etsimme osakasta avattavaan Drone-yhtiöömme. Etsimme yrittäjähenkistä ja aiheesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on syvällinen ymmärrys Drone-teknologiasta ja niiden markkinasta. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan kehittämään ja kasvattamaan innostavaa ja innovatiivista yritystä Drone-teollisuudessa ja palveluissa.   Tehtävänkuvaus:   Osakkaana vastaat aktiivisesti muiden osakkaiden kanssa yhtiön strategiasta ja toiminnan suunnittelusta Drone-teknologian ja markkinan näkökulmasta. Analysoit ja ennustat Drone-teknologian kehitystä ja sen vaikutuksia markkinaan. Osallistut aktiivisesti yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa. Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana Drone-teknologiaan liittyvissä kysymyksissä yhtiön sisällä ja asiakkaidemme suuntaan. Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita ja hoidan myyntiprosessia innokkaalla asenteella. Lennät Droneilla, sekä koulutat asiakkaita.   Vaadimme:   Vahvaa teknistä osaamista ja ymmärrystä Drone-teknologiasta. Kokemusta Dronejen parissa joko ammattilaisena tai harrastajana. Kykyä nähdä pitkäjänteisesti tulevaisuuden trendejä ja mahdollisuuksia kasvavassa Drone-markkinassa. Johtamistaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa.   Eduksi katsotaan:   Kokemus liiketoiminnan kehittämisestä tai yrittäjyydestä. Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Laaja-alainen ymmärrys Drone-teollisuuden eri sovellusalueista ja mahdollisuuksista.   Tarjoamme:   Erinomaisen mahdollisuuden olla mukana luomassa ja kehittämässä kasvavaa ja innovatiivista Drone-yhtiötä. Osakkuuden yhtiössä, jossa voit vaikuttaa sen tulevaisuuteen ja menestykseen yhdessä muiden osakkaiden kanssa. Kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa kunnioitetaan asiantuntemusta ja luovuutta. Kokeneiden yrittäjien ja ammattilaisten tuen sekä opin tehtävissä onnistumiseen, kehittymiseen ja menestykseen. Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja haasteita, joiden toimintamalleihin olet vaikuttamassa omien vahvuuksiesi mukaan.   KYSY ROHKEASTI LISÄÄ TIETOA SEPOLTA! Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Drone-tekniikkaa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: rekry@kymppikerho.fi tai soittamalla numeroon: 040 5797 927
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Yksilölliset ohutlevy- ja teräsrakennetuotteet

Pirkanmaalla sijaitseva, mutta koko Suomen alueella toimiva yritys valmistaa ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita mittatilaustyönä. Yrityksellä on pitkä ja vakaa historia kannattavasta liiketoiminnasta, vahva asema omalla toimialallaan ja hyvä asiakaskunta. Nykyaikainen konekanta ja motivoitunut henkilökunta pitävät huolen, että monipuolisten asiakkaiden tarpeisiin vastataan yksilöllisesti ja räätälöidysti. Yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvuun myös tulevaisuudessa. Kaupan kohteena on ensisijaisesti osakekanta, mutta myös liiketoimintakauppa on mahdollinen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Raskaaseen koneistukseen erikoistunut konepaja Pohjanmaalla

Haetaan jatkajaa liki 40 vuotta toimineelle Vetelin Konemetallin liiketoiminnalle ja valmiille asiakaskunnalle. Konepaja on erikoistunut raskaaseen koneistukseen ja isojen rautarakenteiden valmistukseen, se valmistaa esim. konerunkoja maalivalmiiksi.  Yritys toimii alihankintakonepajana ja sen asiakkaina on suomalaisia vientiyrityksiä. Yrityksen toiminnan vahvuutena on monipuolisuus ja isojen kappaleiden koneistus. Toiminnan raamina ovat yrityksen tilat sekä kone- ja laitekanta: - Tuotantotila yli 2000 m2, josta 1100 m2 on 10 metriä korkeaa, ovet max 7x6 m - Nosturikapasiteetti 40.000 kg - Koneistuspituus 13 metriin asti - Sosiaali- ja konttoritilat 360 m2 - Oma tontti 1,8 ha Yritys toimii omissa tiloissa teollisuusalueella 13-tien varressa. Huomioi alueen kaivostoiminta ja tuulipuistot. Yrittäjät ovat eläköitymässä ja toiminnalle ei löydy jatkajaa omasta takaa eikä yrityksen sisältä.  Ensisijaisesti myydään kokonaisuus, voidaan neuvotella erikseen myös koneista/ liiketoiminnasta/tiloista. Ota yhteyttä yrittäjään ja keskustellaan lisää, Matti Pihlajaharju puh. 0407261878 tai Erkki Pihlajaharju puh. 0400702625.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepaja

Myytävänä pitkäaikaiset asiakassuhteet saavuttanut alihankintakonepaja, joka keskittyy koneistukseen ja koneistuskappaleisiin liittyvään hitsaukseen.Yrityksellä on hyvä taloudellinen tilanne, jota todistavat useat luottoluokitukset. Ensisijaisesti myymme koko osakekantaa sisältäen 940 m2 hallin omalla tontilla, jolla runsaasti rakennusoikeutta. Yritys sijaitsee Hämeenlinnan seudulla ja työllistää viisi metallin ammattilaista. Konekanta sallii laajentamisen.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Tunnettu tilauskonepaja Turun Teräsasennus Oy

Turun Teräsasennus Oy:n yrittäjä on jäämässä eläkkeelle ja on valmis myymään maineikkaan yrityksen koko osakekannan alalla toimivalle yritykselle. Turun Teräsasennus Oy on vuonna 1987 perustettu tilauskonepaja. Ensimmäiset 20 vuotta palvelivat Pansion telakan vanhat laivalohkojenvalmistukseen rakennetut hallit konepajamme tuotantotiloina. Syksyllä 2009 tapahtui suuria uudistuksia, muutimme naapurikuntaan Maskuun uusiin toimitiloihin ja yhtiömuodoksi tuli Osakeyhtiö. Sertifioitu konepajamme sijaitsee asiakkaille erinomaisessa paikassa. Sertifikaatit ovat 1090 ja ISO 3834.  Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme paineastioita, erityyppisiä terässäiliöitä, lämmönvaihtimia, putkistoja, koneikkoja, ilma- ja savukanavia, sataman ajosiltoja, merikuljetuslauttoja ja monia, monia muita teräsrakenteita. Hitsaajamme ovat pätevöitettyjä hitsaamaan yleisimpiä teräslaatuja SFS-EN-287-1:n mukaisesti. Yrityksemme välittömässä tuntumassa on kumppaniyritys, joka tekee tarvittavat maalaus- ja peittaamotyöt. Kaksi maineikasta telakkaa sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Yritys työllistää tällä hetkellä 5-6 työntekijää ja toimii hyvin varustetussa konepajassa vuokratiloissa. Hallissa on mm. kaksi radio-ohjattua hallinosturia. Tontti on 5000 m2, halli 1000 m2  ja konttori 100 m2.   Myydään yrityksen koko osakekanta. Ostaja saa kaupassa asiakasrekisterin ja kattavan koneiston ja laitteiston.  Ota yhteyttä!   
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metallikorjauspalveluita tarjoava yritys Pääkaupunkiseudulla

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen metallikorjauspalveluita pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi Yhtiö valmistaa asiakkailleen mittatilaustuotteita eri metalleista sekä standardisoitua tuotetta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingissä. Asiakaskunta koostuu pääosin rakennus- ja kiinteistöhuoltoyrityksistä sekä julkisista tahoista. Yhtiön asiakkaina on myös asunto-osakeyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia ja asiakasvaihtuvuus on ollut vähäistä. Viimeisten kolmen tilikauden aikana Yhtiön liikevaihto on vaihdellut 800 000,00 € ja 1 200 000,00 € välillä. Vuoden 2022 oikaistu käyttökate oli noin 117 000,00 euroa. Yritys myydään tarjousten perusteella. Yksityiskohtaisempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Urheiluväline ja harrastus väline valmistus ja vienti

Yrityksemme on kehittänyt oman tuotteen ja sille brändin. Tuotteet ovat olleet markkinoilla n2vuotta, tällä hetkellä vientiä noin 20 maahan. Tuotteet tuotetaan alihankkijalla ja ne viimeistellään sekä pakataan ja varastoidaan sekä kerätään tilausten mukaan. tuoteella on voitettu paljon lajin kilpailuja joten tuote on huippu luokkaa markkinoilla. myyntimme ja tuotantomme kasvaa todella nopeasti ja tarvitsemme kasvuun kasvurahoitusta. Rahoitus käytetään henkilöstöön tuote kehitykseen ja toiminnan tehostamis investointeihin. Näkymät erittäin hyvät ja tuote menee kaupaksi todella hyvin, markkina on todella iso ja meillä on mahdollisuutta kasvaa useiden kymmenien miljoonien liikevaihtoon. Toimimme valmistajana ja myynti tapahtuu erimaiden jakelijoiden kautta jakelu sopimus pyyntöjä tulee jatkuvasti lisää, useita viikossa. Nyt olisi mahdollisuus tulla osakkaaksi reippaaseen joukkoomme sijoittamalla omaan yritykseen pää omaa laina muodossa. Lainaa vastaan tulee osakkuutta/omistajuutta ja laina maksetaan jossain vaiheessa takaisin. Tarkoituksena kerätä noin milj eur sijoitukset (lainanana) joista on varattuna jo yli 30% osa vanhoista omistajista on jo tehnyt varauksen osalle sijoitus kierrosta. Minimi sijoitus 200t€
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image