Post an ad!

Yritykset, teollisuus

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Konepaja
360 000 €

Vahvan osaamisen Koneistamo

Myydään liiketoiminta. Osakekanta, konekalusto , laaja asiakaspohja , osaava henkilöstö. Synergialla mahdollisuus laajentua. Keski-Suomen Koneistamo Oy (perustettu 1987) on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepaja. Toimialaamme ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Erikoisosaamistamme ovat dynaamiset tasapainotukset yli 35 vuoden kokemuksella. Tuotamme laadukasta koneistuspalvelua teollisuuden kunnossapitoon ja alihankintaan. Osaava henkilökuntamme ratkaisee moottori-ongelmasi ja tuottaa laadukasta palvelua niin kuljetustoimialan yrittäjille kuin yksityishenkilöillekin.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Pitkään toiminut tilauskonepaja

Myydään hyvin pidetty ja pitkään toiminut tilauskonepaja. Toiminta-alueena yrityksellä on Koko-Suomi ja Pohjois-Ruotsi.   Asiakkaina ovat suurteollisuus, teollisuus ja rakennusliikkeet. Kaupan toteutus osakekauppana. Yritys myy koko osakekannan. Kauppa sisältää osakekannan lisäksi, hallin, rakennukset, koneet, laitteet, osakehuoneisto ja kaikki liiketoiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit.   Tällä kokonaisuudella toiminta jatkuu hyvin ja pääset tienaamaan ensimmäisestä päivästä alkaen. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa.   Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Pakkausteollisuus
200 000 €
SUOSITTU

Osakkuus perinteikkäästä yrityksestä

Myydään osakkuus perinteikkäästä ja hyvämaineisesta yrityksestä. Yritys on tunnettu brändin suojaus- ja tuotepakkausalan osaamisestaan. Yrityksen tuotantolinjaa ollaan nyt lähdössä kehittämään uuden,  erittäin hyvän tuottopotentiaalin omaavan innovaation tarpeita vastaavaksi. Tähän liittyen haetaan osakasta, joka pystyy omalla panoksellaan vauhdittamaan uuden innovaation hyödyntämistä sekä tukemaan liiketoiminnan kasvutavoitteita. Uudelle osakkaalle on eduksi laaja-alainen projektiosaaminen. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, minimisijoitus on n. 200 000€ Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Myydään yritys

Myydään yritys.   Yritys on pitkään toiminut Keski-Suomessa, alihankintaan keskittynyt. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin rakennusyrityksiä ja tuotantoyrityksiä. Yhtiö myydään kokonaisuudessa. Koneet ja laiteet kuuluvat kauppaan. On kaikki tarvittavat koneet ja laiteet toiminta varten, nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Metallipintojen puhdistuksen ja esikäsittelyn asiantuntija

Yritys maahantuo, myy ja markkinoi valmistavan teollisuuden, kunnossapidon ja konekorjaamoiden osien puhdistukseen ja esikäsittelyyn käytettäviä koneita ja laitteita. Ratkaisukeskeinen palvelutarjonta, laaja ja monipuolinen tuoteportfolio vastaavat vahvan ja vakaan asiakaskunnan tarpeisiin kattavasti. Asiakaskunta pääasiassa Suomessa.   Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Menestyvä konepajakonserni

Yritys on pitkään toiminut, alihankintaan keskittynyt konepaja. Sillä on omat tilat hyvien yhteyksien päässä, lähellä teollisuuden keskittymää. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin suomalaisia vientiyrityksiä. Yrityksen liikevaihto on 15 meur ja konsernin tulos n. 2 meur
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Julkisten tilojen kalustevalmistaja/ puusepänliike

Yritys toiminut yli 30 vuotta valmistaen kiintokalusteita/puusepäntuotteita julkisiin tiloihin, sekä yksityisille. kalusteet valmistetaan arkkitehdin kuvien mukaisesti tai suunnittelemalla ne itse Winner 3D ohjelmalla.                          Yritys toimii omissa 660 m2 toimitiloissa, jotka käsittää tuotantotilojen lisäksi näyttelytilan, 2 toimistoa. Lisäksi kellarikerroksessa 2xsosiaalitilat (WC/suihku), taukotila sekä varastohuoneita. Lastauslautureita 2 kpl, asfaltoitu piha-alue. Keskus purunpoisto/paineilma järjestelmä. Sisätilat saneerattu vuosituhannen vaihteessa. Ulkopuoli harkko/betonia. Yrityksellä paljon käytetyt perus puusepänkoneet 2xlevysirkkeli, listoituskone, CNC porauskone, leveänauhahiomakone, monikarapora, levyprässi (3000x1300 levylle), höylä yms. Kuorma-auto MB sprinter umpikopilla/perällautanostin. Myös erillinen maalaamo siipirakennuksessa. Tässä oiva tilaisuus uudelle yrittäjälle päästä edullisesti alkuun ja kehittää toimintaa. Tilauskantaa yrityksellä jo valmiina, sekä paljon ns. vakioasiakkaita (rakenuusliikkeitä/Kuntia), sekä yksityisiä. Yritys työllistää tällä hetkellä vakinaisesti omistajien (2 kpl) lisäksi yhden erittäin pätevän puusepän, jonka jatkamisesta mahdollista neuvotella, jos tarves. Myös osa-omistuksen ostaminen mahdollista, jos haluaa jatkaa toisen omistajan kanssa. (Itse luovun terveydellisistä syistä) Tässä oiva tilaisuus uudelle yrittäjälle, edullisesti. Myydään  kiinteistön hinnalla, koneineen ja varastoineen!!! Tilauskantaa löytyy takuuvarmasti, 30 vuoteen ei ole tarvinnut erikseen mainostaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista lisää! Mahdollista ostaa myös pelkkä kiinteistö, soveltuu monenlaiseen toimintaan!    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus
400 000 €

Ohutlevytuotteiden sopimusvalmista Taimeka Oy

Taimeka Oy:n osaaminen on  sarjavalmisteiset ohutlevytuotteet teollisuuteen. Perustuu tuotantosopimuksiin ja pitkiin asiakassuhteisiin.   Tulos yli 150te/ vuosi ( tilikausi 7/21-6/22). Liiketoimintakauppa. Hyvät koneet ja osaavat tekijät, tuotannon vetäjä halua jäädä töihin. Laserkoneen käyttösaste on matala ja siten mahdollsitaa uusien asiakkuuksien hankintaa. Myyjä voi sovittaessa opastaa alkuun. Rahoitustakin järjestyy. AAA-luokitus. Ei henkilö- tai paikkakuntasidonnainen. Tuoteet Lukit, Din ja Tarjotinrata eivät kuulu kauppaan. Niiden vaikutus liikevaihtoon on olematon, mutta tuotekehityskustannuksia niistä on tullut paljon viime vuosina, joten tulos ilman niitä olisi vieläkin parempi.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Monipuolinen ja osaava tilauskonepaja

Yritys tarjoaa monipuolisesti koneistus-, hitsaus- ja asennuspalveluita sekä erilaisia teräsrakenteisia moduuleita. Joustavat ja yksilölliset tuotteet mahdollistavat hyvän reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin. Yrityksen omat tuotantotilat ja ajantasainen konekanta mahdollistavat laajan tuotevalikoiman. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus
80 000 €

Anne & Mikael tuotesarjan valmistuksen ja myynnin liiketoiminta

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi  (perheessä ei jatkajaa) myydään Anne&Mikael tuotesarjan valmistuksen ja myynnin liiketoiminta, käsittäen koneet ja laitteet, sekä materiaalivarasto. Lastentarvikkeiden valmistus alkanut jo vuonna 1986. Tunnettu erittäin hyvästä laadusta ja muodikkaista kankaista. Toimii vuokratiloissa. Anne&Mikael tuotesarja on johtavia kotimaisia lastentuotesarjoja ja sillä on erittäin kattava jälleenmyyjäverkosto, jossa alan parhaat erikoisliikkeet ja verkkokaupat. Liikevaihto 160.000e-180.000e. Toiminta on hyvin kannattavaa. Henkilökunta 1 + yrittäjä, (sekä 2 osa-aikaista alihankkijaa). Ompelija mahdollisesti jatkaa. Myyjä sitoutuu opastamaan. Toiminta Pirkanmaan Sastamalassa tällä hetkellä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Puusepänliikkeen koneet ja kiinteistö

Myydään valmis paketti:  toimivan pienen puusepänliikkeen koneet, kalusto, laitteet eläköitymisen vuoksi.  Manuaalikoneet. Kiinteistössä kaikki valmiiksi asennettuna, pieni maalaamo. Hallin lämmitys hakkeella. Puruimurit ym.  Kysy lisää ja tule katsomaan!  https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/lohja/16543853
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
445 000 €

Tienhoitolaitteiden edelläkävijä

Tienhoitokoneisiin erikoistunut konepaja on alansa uranuurtaja. Erityisesti 1980-luvulla tienhoitokoneita alettiin kehittää vastaamaan asiakkaiden muuttuneita tarpeita. Asiakkaiden toivomuksesta koneista tuli yhä isompia, koska työleveyttä tarvittiin lisää. Tähän tarvittiin uusia innovaatioita. Ensimmäiset vientikaupat ulkomaille tehtiin vuonna jo 1986. Yrityksen valikoimiin kuuluvat tuotteet ovat monessa eri tuotesegmentissa markkinajohtajia maassamme. Kauppaan kuuluvat myös yhtiön halussa olevat patentit, oma tontti, kiinteistö ja käyttöomaisuus ja varasto. Varaston hinta inventaarion mukaan.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Merkittävä metallialan konserni

Merkittävä metallialan konserni jolla omaa valmistusta sekä teollisuuden materiaalitoimituksia ja kunnossapitoa; Yrityksen liikevaihto on 14 meur ja se valmistaa tuotteita vientiin omalla tuotemerkillä joissa odotettavissa viennin kasvua. Lisäksi yritys on merkittävä toimittaja eri prosessiteollisuuden aloille sekä osaaja teollisuuden kunnossapitoon. Yritys toimii omissa tiloissa joissa sillä on edelleen mahdollisuus kasvattaa toimintaa. Yritys työllistää n. 100 henkeä ja lisäksi käyttää alihankintapalveluja.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus
620 000 €

Kannattava, metallituotteita valmistava yritys

Kannattava ja tasokas teollisuuden tuotteiden valmistaja ja alihankkija. Yrityksellä on hyvä maine ja luottamus toimialalla sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrityksen laitekanta on ajanmukaista, eikä edellytä investointeja edes kapasiteetin kasvattamisessa. Yrityksen kasvu- ja kehitysnäkymiä osaltaan varmistaa hyvä tilauskanta.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus

VIENTIMARKKINOILLA TOIMIVA TEKNOLOGIAYRITYS

Myydään pitkään toiminut, koneita ja laitteita valmistava teknologiayritys. Yrityksellä on omat tuotteistetut tuotteet ja tuoteperheet. Yritys toimii globaalisti ja sillä on vientiä yli 70% tuotannosta. Vientiä on mm. Scandinaviaan ja muualle Eurooppaan, Kiinaan ja muualle Aasiaan, Lähi-itään ja Amerikkaan. Asiakkaina on isoja kansainvälisiä kone- ja laitevalmistusyrityksiä. Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista. Yrityksellä on sertifioidut laatu-, johtamis- ja ympäristöjärjestelmät.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
590 000 €

KUNNOSSAPITO / TEOLLISUUS

Yritys toimii teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Huolto-osaamisesta esimerkkejä ovat voimalaitokset, eri teollisuuslaitosten tuotantokoneiden huollot ja valmistukset. Yritys valmistaa teräsrakenteita CE-merkintäoikeuksin. Yli 25v. kokemuksella asiakas saa luotettavan kumppanin kaikkiin teollisuuden huoltokohteisiin. Laatujärjestelmät ISO 9001 ja EN 1090 takaavat osaltaan laadun. Yrityksen ajantasaisella kalustolla hoidetaan vaativimmatkin kohteet. Erikoisaloina mm. laakeroinnit ja hitsauspalvelut (toiminta 24/7) 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
450 000 €

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOA

Vahvassa kasvussa oleva kannattava ja velaton teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys Keski-Suomessa. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilöstö. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Toimialalla ja yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet.
Keski-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image