Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:

Yrityksen ostaminen – näin hankit tarvittavan rahoituksen

Yhteistyössä Kasvurahoituksen kanssa. Yrityksen ostaminen on tärkeä liiketoimintapäätös, joka voi tarjota merkittäviä taloudellisia etuja niin aloitteleville yrittäjille kuin niille, jotka haluavat laajentaa jo olemassa olevaa yritystoimintaansa. Ostettavan yrityksen avulla voit nopeasti laajentaa liiketoimintaasi uusille markkina-alueille tai tuote- ja palvelusegmentteihin, vahvistaa markkina-asemaasi ja kasvattaa voittoasi. On kuitenkin hyvä muistaa, että yrityksen ostaminen vaatii huomattavan summan rahaa, eikä rahan tarve lopu siihen. Yrityksen kehittäminen vaatii myös investointeja ja jatkuvaa rahoitusta. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi yrityksen ostamisen ja kehittämisen suhteen.

Yrityslaina on nopea ja vaivaton tapa rahoittaa yrityksen ostaminen

Valmiin yrityksen ostaminen kannattaa aloittaa tutkimalla myynnissä olevia yrityksiä Yrityspörssin myytävät yritykset-sivulta. Kun sopiva yritys on löydetty, seuraavaksi onkin aika miettiä rahoituksen järjestämistä. Yrityslaina on yksi parhaista ja nopeimmista tavoista rahoittaa yrityskauppa.

Pankki myy ei-oota pk-yrityksille

Haastava taloustilanne on vaikuttanut merkittävästi monien pk-yritysten liiketoimintaan ja tämän seurauksena pankit ovat tulleet varovaisemmiksi lainanmyönnössä. Osalle pk-yrityksistä vaatimukset lainan saantiin ovat tiukentuneet ja rahoituksen hinnat ovat nousseet, mutta monille pk-yrityksille pankit ovat sulkeneet rahahanat kokonaan.

Onneksi muitakin vaihtoehtoja pk-yrityksille on! Vakuudeton yrityslaina on nopea ja vaivaton vaihtoehto pankkilainalle. Yrittäjä tekee lainahakemuksen minuuteissa ja lainatarjous kilahtaa yrittäjän sähköpostiin jopa tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Yrityslainan avulla yrityksen ostaminen saadaan maaliin onnistuneesti nopeallakin aikataululla, sillä voit saada rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Kasvurahoitus tarjoaa joustavaa lainaa yrityksen ostoon aina 2.000 eurosta 250.000 euroon asti. Voit hakea yrityslainaa käyttöösi koko kauppasummalle tai käyttää sitä täydentämään pankkilainaa. Lainalaskurin avulla voit selvittää helposti suuntaa antavasti lainan kokonaiskustannukset haluamallesi summalle ja laina-ajalle.

Kokeile lainalaskuria ja hae yrityslainaa yrityksen ostoon

Tutustu tarkemmin Kasvurahoituksen lainan hintaan, lainaehtoihin ja lainanhakuprosessiin Laina yrityksen ostoon-blogista ja ota ensimmäinen askel kohti onnistunutta yritysostoa!

Rahoituksen merkitys yrityksen ostamisen jälkeen

Yrityksen ostaminen vaatii merkittävän määrän rahaa, mutta rahoituksen tarve ei lopu siihen. Uuden yrityksen omistajien on usein investoitava merkittäviä summia liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tämä voi sisältää uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämistä, markkinointia, henkilöstön koulutusta, laajentumista uusille markkinoille tai tuotantolinjojen modernisointia. Lisäksi yritys voi joutua selviytymään ennakoimattomista tilanteista, kuten suhdanteiden vaihteluista, kilpailun kiristymisestä tai lainsäädännön muutoksista. Näissä tilanteissa yritys voi tarvita ylimääräistä rahoitusta selviytyäkseen vaikeuksista ja jatkaakseen toimintaansa.

Ota hyöty irti näistä rahoitustuotteista

Yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus ovat kaikki erilaisia tapoja hankkia rahoitusta yrityksen tarpeisiin. Näistä jokaisella on omat vahvuutensa ja soveltuvuutensa erilaisiin tilanteisiin. Alla on lyhyt kuvaus kunkin rahoitusmuodon soveltuvuudesta:

Yrityslaina on perinteinen tapa hankkia rahoitusta. Se soveltuu hyvin suurempien investointien tekemiseen, kuten kiinteistön tai laitteiston hankkimiseen. Yrityslainan avulla yritys voi saada kerralla suuremman summan rahaa, jota se voi käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Kasvurahoituksen vakuudettoman yrityslainan hinta määräytyy riskiperusteisesti ja korko pysyy samana koko laina-ajan, jolloin mahdolliset muutokset Euribor-koroissa eivät vaikuta lainaerään eivätkä maksettavaan koron määrään.

Hae yrityslainaa

Luottolimiitti on joustavampi rahoitusvaihtoehto kuin perinteinen yrityslaina. Se antaa yritykselle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan tietyn luottorajan puitteissa. Luottolimiitti soveltuu parhaiten yrityksille, jotka tarvitsevat joustavuutta ja nopeita rahoitusratkaisuja. Luottolimiittiä voidaan käyttää esimerkiksi lyhytaikaisen kassavajeen paikkaamiseen tai lyhytaikaisten investointien tekemiseen.

Avaa luottolimiitti yritykselle

Laskurahoituksen avulla yritys voi rahoittaa yksittäisiä yritysten välisiä laskuja tai suurempia laskutuskokonaisuuksia ja näin nopeuttaa kassavirtojaan ja vapauttaa sidottua pääomaa. Laskurahoitus soveltuu parhaiten yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta lyhyellä aikavälillä ja haluavat välttää velan ottamista.

Kokeile laskurahoitusta ilman sitovaa sopimusta

Keskustellaan yhdessä rahoitustarpeistasi!

Ota yhteyttä Kasvurahoituksen asiakkuuspäällikköön Kalleen, niin keskustellaan, kuinka voimme auttaa sinua saamaan tarvitsemasi rahoituksen yrityskaupan rahoittamiseen tai sen jälkeisiin kehitystoimiin. Yrityksen kasvuun investoiminen voi olla ratkaiseva askel menestyksen saavuttamisessa, ja me haluamme olla mukana auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kasvurahoituksen Kallen yhteystiedot

+358 50 313 6022
kalle.paakkanen@kasvurahoitus.fi

 
loder image