Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
20 000 €

Kahvin ja teen erikoiskauppa

Myydään Töölössä sijaitseva kahvin ja teen erikoisliike. Kaupalla on pitkä historia ja edullinen liiketila. Muita tuotteita ovat myös makeiset ja tarvikkeet. Töölössä on sijainnut kahviin, pähkinöihin, teehen ja muihin herkkuihin erikoistunut pikkupuoti jo 1980-luvulla. Vuonna 2018 liike vaihtoi omistajaa ja keskittyi entistä tarmokkaammin parhaimpien kahvipapujen ja teelaatujen myyntiin Helsingissä keskeisellä paikalla. Liiketila on vuokrattu ja sisustettu pikkupuodiksi omalla näyteikkunalla. Puodilla on oma vakiintunut asiakaskuntansa Helsingissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike
SUOSITTU

Vuonna 2000 perustetun huonekalu-, ja sisustusliikkeen liiketoiminta

Myydään vuonna 2000 perustetun Sasu´s Playhouse huonekalu- ja sisustusliikkeen ja maahantuonnin liiketoiminta eli haemme toiminnallemme jatkajaa. Yritys tuo maahan oman malliston kierrätystiikkisiä huonekaluja sekä noin 30 eri toimittajalta sisustustuotteita eri Euroopan maista. Sasu´s Playhousella on kauniit ja kattavat verkkosivut, tyylikkäät sometilit ja toimiva verkkokauppa. Yrityksen vahvuudet: - oma, erottuva ja laadukas valikoima -mahdollisuus teettää omaa mallistoa kierrätystiikistä (tämän tuotannon varmistamme jatkossakin ) - hyvä keramiikkakontakti myös Marokossa, jossa mahdollisuus teettää omaa mallistoa - laaja asiakaskunta, myös b2b puolella - hyvä keskeinen liiketila vanhassa Porvoossa jossa oltu vuodesta 2000 (vuokratila, jossa toistaisekti voimassaoleva vuokrasopimus) - varasto Porvoossa (100 neliötä)- shop-in- shop keskellä HelsinkiäLiiketoiminnan mahdollisuudet:-kasvumahdollisuudet sekä laajentamalla kivijalkaliikkeiden ketjua tai ketjuttaa koko liiketoiminta. Kivijalka sekä varasto on helppo ja nopea siirtää haluttuun lokaatioon.-verkkokaupan kasvattaminen (myös ulkomaille)- b2b kaupan kasvattaminen (tässä hyvä potentiaali kalusteiden teettämismahdollisuuden vuoksi)Myyntiin sisältyy:Tunnettu brändi ja sen nimi / käyttöoikeusUusitut kattavat ja visuaalisesti kauniit verkkosivut ja toimiva nettikauppaFace tili jolla nyt 6900 seuraajaaInsta jossa lähes 4000 seuraajaa Pinterest tiliKoulutus / perehdytys kierrätystiikin ihmeelliseen maailmaanTuki tavaran hankinnan / teettämisen kanssa indonesiasta ja euroopan toimittajilta Varasto, kalusto ja myymäläkalusteet. Lisenssit, laajatoimintoinen kassajärjestelmä mikä synkronoitu verkkokauppaan, asiakasrekisterit https://sasusplayhouse.net/ https://www.facebook.com/SasusPlayhouse instagram: sasusplayhouse        
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
15 000 €

Myydään halpa kukkakauppa Helsinki Kallio 50m2

Myydään hyvä kukkakauppa Helsinki Kallio 50m2 15.000€
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
15 000 €

Kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa

Haluatko yrittäjäksi omaan päivittäistavarakauppaan / kyläkauppaan?    Myynnissä toiminnassa olevan kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa Loviisassa n. tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta.   Strömforsin ruukki on yksi Suomen vanhimmista ruukkialueista, lisätietoa mm.   https://stromforsinruukki.com/ https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/ https://yle.fi/a/74-20044929   Alue kehittyy ja mm. kesän 2023 Loviisan asuntomessujen tuloksena matkailijoiden määrä lisääntyi alueella merkittävästi.   Nyt myynnissä olevassa kyläkaupassa on ollut mm.   - päivittäistavaroiden myynti (ruoka, juoma, herkut ja taloustavarat) - pakettipalvelut (Posti, Matkahuolto, Schenker) - pullonpalautus - käteisnostopalvelut - apteekin palvelupiste   Kauppaan kuluu - kaupan irtaimisto mm. hyllyt, kylmälaitteet, kassakoneet, pullonpalautuslaitteet (irtaimistosta on tehty luettelo) - tarvittaessa tuki ja opastus liiketoiminnan perustamis- ja aloitusvaiheessa   Yritys toimii vuokratiloissa. M-Ketju on ilmoittanut kiinnostuksensa neuvotella yhteistyöstä uuden yrittäjän kanssa. Muiden tärkeimpien yhteistyökumppanien kiinnostus selvitetään lähiaikoina.   Yrittäjä neuvottelee sopimukset kumppanien kanssa, mutta tarvittaessa autamme niiden tekemisessä.    Varasto myydään erikseen ja sen arvo määritellään inventaarion yhteydessä.    Toivottava aloitusaika on 1.1.2024.   Yhteydenotot Kotkan-Haminan -seudun kehittämisyhtiö Cursorin kautta, kiitos.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tekninen kauppa
89 000 €

Kone-ja työkaluliikkeen toiminta tai varasto ja kalusto edullisesti !

Ammattilaisten työkaluliike jonka varastossa on noin 150 tuotemerkkiä  joista kymmenkunta on merkittävää ja yksi erittäin tunnettu ja haluttu.  Verkkokaupassa noin 6000 tuotetta ja myymälässä n.2000 työkalunimikettä  hyllyissä. Myydään Oy:nä tai liiketoimintakauppana alle varaston hinnan ja kaupantekijäisenä kalusto ja valmis, toimiva verkkokauppa.  Myymme halutessanne myös pelkän varaston ja/tai  myymäläkaluston erikseen hälytyslaitteineen, kameroineen (7kpl) ja  servereineen sekä tietokoneineen.  Toiminimellä on yli 40-vuotta ikää ja sekin on siirrettävissä muunnelmana ilman mitään edellisen omistajan rasitteita. Rahoituksessa voimme myös auttaa jonkin verran. Erinomainen mahdollisuus esim. alan liikkeille tai rakennusalan ja remontoinnin ammattilaisille joilla on  "lämpimiä asiakaskontakteja taskussaan".  Perusta vaikkapa rakennusalan yrityksen yhteyteen työkalumyymälä. Nykyinen myymälä ja tuotteet ovat n.100m2:n vuokratiloissa Helsingissä Malmilla "varastomyymälässä". Tarvittaessa  nykyinen omistaja  voi jäädä tutustuttamaan valikoimaan, asiakkaisiin, toimittajiin ja muuhun nykyiseen toimintaympäristöön tarpeen mukaan vaikka pitempäänkin, jos toiminta jää Suur-Helsingin alueelle ja mielellään itäpuolelle.Varasto myydään koneineen, työkaluineen ja terineen tai kokonaisuutena kalustoineen, verkkokauppoineen, tietokoneineen ja valvontakameroineen. Hintahaarukat 70-90-tuhatta. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Hakusanoja: koneliike, työkaluliike, työkalukauppa, käsityökaluja, ei rautakauppa, myymäläkalusteet, käsityökalut, konekauppa, makitamyynti, työkonekauppa, työkalut, työkalu, ammattilainen, makita, työkaluosasto
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokauppa

Myydään autokaupan liiketoiminta kauppakeskuksessa - VANTAA

Miksi perustaa autokauppa teollisuusalueelle kun sen voi perustaa myös kauppakeskukseen - siellä missä ihmiset liikkuvat. Asiakkaan kauppareissu saattaa muuttua helposti autokaupaksi, sillä  houkutteleva myyntirivistö tuo asiakkaita ikkunaostoksille. Vaihtoauton hinnoittelu onnistuu kätevästi ostosreissun aikana. Kauppakeskuksen palveluista löytyy autokorjaamo-, pesu- ja meikkauspalvelut. Todella kätevää. Erillisellä sopimuksella myös 360 studiovalokuvaus meikkauspalveluineen.  Kauppahintaan sisältyy koko liiketoiminta, toimistokalusteet ja vuokraoikeus. Autot erillisellä sopimuksella. Siisti ja remontoitu toimisto kauppakeskuksen parkkihallikerroksessa. Toimiston edessä myös autopaikkoja. Sijainti pääsisäänkäynnin vieressä, joten jokainen kauppakeskuksessa vieraileva ajaa varmasti liikkeen ohi. Todella edullinen vuokra sijaintiin nähden. Tarjoa!       
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Mochi Kukan liiketoiminta Helsingin Jätkäsaaressa

Mochi Kukka on ainoa kukkakauppa Helsingin Jätkäsaaressa. Kukkakaupalle haetaan nyt  jatkajaa. Erinomainen sijainti risteyskohdassa Clarion Hotellia vastapäätä 54.50m2 liiketilassa. Kukkakauppa sijaitsee kulmassa, josta on laaja näkymä, ja vieressä on K market -supermarket. Alue on tiheästi asuttu ja kehittyy jatkuvasti. Erinomainen liiketoimintamahdollisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai ytrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista kehittää esimerkiksi laajentamalla valikoimaa lahjatavaroihin tai kodintarvikkeisiin. Yritys myydään yrittäjän ajanpuutteen vuoksi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Lily Zhou 0413657194 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen xiaomei.zhou0720@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kello- ja kultasepänliike

Suomen kannattavin alan yritys

Kihla- ja vihkisormuksiin erikoistunut yritys kaupan. Olemme lähestymässä eläkeikää ja etsimme timanttikaupalle jatkajaa. Yritys on erittäin kannattava. Nyt maaliskuussa päättyneellä tilikaudella liikevoitto oli 282 000 euroa. Yrityksestä nostettiin palkkoja sivukuluineen 136 000 euroa. Yrityksen kulurakenne on kevyt ja varaston kiertonopeus oli yli 4. Yritys on erikoistunut tuotevalikoimallaan alan muihin yrityksiin verrattuna. Myydään eläkkeelle jäämisen johdosta. Hintapyyntö 3x liikevoitto.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
40 000 €

Myydään 10 v. toimineen naisten vaate- ja asusteliikkeen liiketoiminta

75 m2 avara myymälä sijaitsee vajaa 5 v. sitten rakennetun kauppakeskuksen pääoven tuntumassa ja avautuu pääkäytävälle. Valikoimissa 11 kansainvälistä, laadukasta naisten vaatebrändiä, joiden lisäksi laukkuja ja asusteita. Valikoima kattaa laajasti arki- ja juhlapukeutumista farkuista juhlamekkoihin. Yrityksellä pitkät ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin. Liikkeen kilpailuetuna ovat erinomainen asiakaspalvelu ja kattava valikoima keskihintaisia putiikkimerkkejä. Liikkeellä on 10 vuoden aikana vakiintunut laaja asiakaskunta Keski-Uudellamaalla, kanta-asiakasrekisteri sekä kassajärjestelmään integroitu verkkokauppa, modernit koti- ja Facebooksivustot. Liike työllistää omistajan lisäksi yhden kokeneen myyjän sekä kaksi loma/lauantaiapulaismyyjää. Hintapyyntö 40 000 euroa sisältäen tunnetun ja hyvämaineisen brändin, myytävät tuotemerkit, asiakasrekisterin, verkkokaupan sekä uudehkot lattia-ja seinäkalusteet sekä valaisimet. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike
495 000 €

Retronomi - Uniikki keräilyastioiden Vintage-liike

Helsingissä toimiva hyvämaineinen ja hyvin kannattava suomalaiseen virheettömään, valmistuksesta poistuneiden lasiin, keramiikkaan ja aterimiin erikoistunut retro- ja vintageshop.  Oletko intohimoinen keräilijä? Oletko haaveillut oman keräilyastioiden osto- ja myyntiliikkeen perustamisesta? Nyt on ainutlaatuinen hetki tarttua tilaisuuteen! Myynnissä menestyksekäs yritys, Retronomi Oy, joka on erikoistunut keräilyastioiden kauppaan.  Myydään eläköitymisen johdosta. Yrityksen tiedot; Nimi: Retronomi Oy (Y: 25431141-3) Toimiala: Keräilyastioiden osto- ja myyntiliike Perustamisvuosi: 2013 Sijainti: Helsinki, Lönnrotinkatu 43 Asiakaskunta: Keräilijät, sisustusalan ammattilaiset, harrastajat Suomessa ja ulkomailla Yrityksen ominaisuudet ja vahvuudet: Laaja ja monipuolinen valikoima virheettömiä, valmistuksesta poistuneita keräilyastioita Korkea asiakastyytyväisyys ja vakiintunut asiakaskunta Kansainvälistä verkkokauppaa jo yli 30 eri maahan --> Pääsuunta Aasia ja Keski-Eurooppa Vahvat suhteet keräilyalan verkostoihin ja myyjiin Hyvä maine ja tunnettavuus keräilijöiden keskuudessa - hyvä maine lehdistössä (useita isoja artikkeleita alan lehdissä) Ammattitaitoinen henkilöstö Verkkokauppa ja myymälä keskeisellä sijainnilla (vuokratila) Liiketoiminnan mahdollisuudet: Kasvumahdollisuudet verkossa: Voit laajentaa liiketoimintaa vahvistamalla verkkokaupan läsnäoloa ja markkinointia. Uusien markkinoiden hyödyntäminen: Suomalainen design on suosittua ympäri maailmaa, joten osaava some-markkinoija voi lisätä kansainvälistymistä ja asiakaskunnan laajentamista. Yhteistyö sisustusalan toimijoiden kanssa: Voit luoda yhteistyökumppanuuksia sisustusalan yritysten kanssa, mikä avaa uusia myyntikanavia ja mahdollisuuksia. Myyntiin sisältyy: Yrityksen osakekanta ja kaikki siihen liittyvät oikeudet ja velvoitteet Nykyinen asiakaskanta ja asiakasrekisteri 40.000 ostetun ja myydyn artikkelin kuvat, osto- ja myyntihinnat sekä historiatiedot Tavarantoimittajien ja verkostojen yhteystiedot Verkkokauppa Lönnrotinkadun myymälätilan vuokrasopimus ja varasto Brändi ja maine Hinta: 495.000. Hinta perustuu:   Vaihto-omaisuus + netto-omaisuus (kassa) + käyttöomaisuus & Brändi + 3 x liikevoitto
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maahantuonti ja -vienti

Pitkään toiminut tekninen kauppa/maahantuontiyritys

Myytävänä yli 25-vuotta toiminut tekninen kauppa / maahantuontiyritys, jolla myyntiä Suomeen ja Baltiaan liikevaihdolta yli 1MEUR. Yritys myy ja huoltaa  laser-, merkkaus-,  kaiverruskoneita ja jolla on myös päivittäistä  tarvikemyyntiä.   Yritys myy osakekannan tai liiketoiminnan Uudenmaan/koko suomen alueella. Toiminta tapahtuu vuokratiloissa. Yritykseltä löytyy tyylikkäät nettisivut, verkkokauppa ja sosiaalisen median kanavat. Toiminta työllistää neljä työntekijää. Myydään yrittäjän siirryttyä eläkkeelle.   Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
230 000 €

Yritys, joka myy ja asentaa sälekaihtimia ja rullaverhoja

Yhtiö myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä markiiseja ja myy sekä osin valmistaa muita alan tuotteita.Asiakkaita ovat yksityiset sekä yritykset ja yhtiö toteuttaa hankkeita myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yksityisasiakkaiden osuus liikevaihdosta on kasvussa.Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee auttamaan uutta omistajaa kumppaniverkoston haltuun otossa.Uuden olevan tuotealuelanseerauksen myötä yhtiö voidaan luokitella kasvuyritykseksi ja yhtiön kannattavuus on kasvussa.Hintapyynnön perustelutHyvin hoidettu yritys, jonka kannattavuus ja liikevaihto ovat kasvussa. Lyhyt kauppahinnan takaisinmaksuaika. Vakiintunut liiketoiminta. Erittäin vahva kilpailuasema. Hyvät asiakassuhteet ja kumppaniverkostot. Tunnettu ja arvostettu yritysbrändi. Liiketoiminnan vuosittaiseksi oikaistuksi käyttökatteeksi nykyisen kaltaisesti liiketoimintaa harjoittaen on arvioitu 100 000 euroa. Tarkemmat laskelmat arvonmäärityksestä on saatavissa kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään. Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Pukuvuokraamo ja morsiuspukuliike

Helsingin keskustassa toimiva pukuvuokraamo ja morsiuspukuliike etsii uutta, nuorempaa yrittäjää. Liike on toiminut jo 30 vuotta ja vakiinnuttanut asiakaskuntansa niin pukuvuokraamona kuin naisten asujen liikkeenä. Kokemuksella on löydetty konsepti, jossa yhdistyvät pukujen vuokraus, naisten juhla-asut sekä näitä palveleva ompelimo. Yhtiö oli kannattava myös vaikeina koronavuosina. Viimeisin tilikausi on kuitenkin ylittänyt edellisvuosienkin tason niin liikevaihdolla kuin kannattavuudellaan.   Juhlapukujen vuokraus on trendi, joka on kasvattanut niin alan kuin yhtiönkin liikevaihtoa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
79 000 €

Grillikioski vilkkaalla paikalla

Lohjalla Voudinpuistossa vilkkaalla paikalla sijaitseva grilli-kahvila kioski. Ympärillä paljon asutusta. Hyvät pysäköintipaikat kioskin edessä. Iso terassi. Sisällä valmis kalusto. Grilli asennettu ja valmiina myös rasvahuuvat ym. eli heti valmis käyttöön. Kysy lisää ja käydään katsomassa!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kirjakauppa

ANTIKVAARINEN KIRJAKAUPPA

Myydään yli 30 vuotta Lohjalla toimineen antikvariaatin liiketoiminta eli käytännössä vaihto-omaisuusvarasto. Samalla on myytävänä myös liiketilat, jotka toimivat yhdessä Lohjan vanhimmista liiketaloista. Kiinteistöä on pidetty hyvässä kunnossa ja sen sijainti on näkyvä Lohjan keskustassa.  Keskustellaan lisätiedoista kiinnostuksen mukaan. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
1 000 000 €

Menestyvä palvelualan erikoisliike

Pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut menestyvä palvelualan erikoisliike. Yhtiön liiketoimintapaikat ovat sijainniltaan erinomaisia ja henkilökunta osaavaa. Yhtiö on tuottanut omistajalleen tasaista tulovirtaa ja sen perusliiketoiminta on luonteeltaan vakaata. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maahantuonti ja -vienti
65 000 €

Kauneudenhoitoalan kalusteiden ja laitteiden maahantuonti

Myydään pitkään toiminut maahantuonnin ja tukkukaupan liiketoiminta.Yrityksellä on hyvä tunnettavuus alan toimijoiden keskuudessa sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet ja valmistajien edustukset.Tuotevalikoima on kattava sisältäen mm. laadukkaita saksalaisten ja italialaisten valmistajien tuotteita. Mukana mm. erään markkinajohtajan laitevalikoima.Asiakkaita ovat kauneudenhoito-, jalkahoito-, hieronta- ja fysioterapia-alan yritykset ja oppilaitokset Suomessa. Toiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli yritys voi toimia missä tahansa.Varastotilaa tarvitaan 100-150 m2.Yritys työllistää 1-2 henkilöä panostuksesta riippuen. Hintaan sisältyy varasto, arvo 47.000€ sis alvKauppaan kuuluu nimenkäyttöoikeus, toimiva verkkosivusto integroidulla verkkokaupalla ja domainilla sekä asiakasrekisterit ja tuotteiden toimittajatiedot.Hinta sisältää myyjän opastuksen ja taustatuen määräajaksi ostajan niin halutessa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
75 000 €

Kalustealan yritys

Myydään velaton yli 10v toiminut toimistokalustealan yritys. Asiakkaina ovat yritykset, julkiset yhteisöt ja kuluttajat koko Suomessa. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Yrityksellä on käytössään liiketila hyvällä, helposti saavutettavalla sijainnilla Helsingissä ja varasto Vantaalla. Kauppaan kuuluu myös yrityksen verkkosivut, toimiva verkkokauppa, asiakashallintajärjestelmä(CRM), useita verkkotunnuksia sekä sosiaalisen median kanavat. Verkkosivujen hakukonenäkyvyys on hyvällä tasolla. Kulurakenne on kokonaisuutena erittäin maltillinen ja vakiintunut asiakaskunta tuottaa yritykseen jatkuvaa tilauskantaa. Kalusteiden varastointi, toimitus- ja asennuspalvelu on ulkoistettu luotettavalle yhteistyökumppanille ja yrityksellä on todella hyvät yhteydet tuotteiden maahantuojiin. Tuotteet ovat vuosien varrella hyväksi todettuja ja valikoima on riittävän monipuolinen. Yritys on viime aikoina pyörinyt ns. tyhjäkäynnillä johtuen yrittäjien muuttuneista elämäntilanteista ja tästä syystä nyt myynnissä. Tässä on valmis paketti yrittäjälle tai yrittäjäksi haluavalle, uusi omistaja pääsee jatkamaan toimintaa vaivattomasti. Valmiiksi toimiva yritys vahvalla perustalla ja paljon potentiaalia kasvattaa liiketoimintaa. Jatkaja voidaan perehdyttää yrityksen toimintaan erikseen sovittavalla tavalla.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image