JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Optikkoliike
110 000 €

Optikkoliike pääkaupunkiseudulla

Eläkeiän lähestyessä myydään toimiva ja vireä Optikkoliike. Liike sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimintavuosia on takana 30, samassa liiketilassa. Liikkeessä on myös neljän silmälääkärin ajanvaraus sekä vastaanotto. Liike toimii vuokratiloissa ja tilan omistaja on luvannut jatkaa sopimusta. Liikehuoneiston koko on kompakti, 68 m2. Hinta koostuu liiketoiminnan arvosta, varastosta sekä laitteista.
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Myydään pienen lähikaupan liiketoiminta

Etsimme kauppiaspariskuntaa pieneen lähimarkettiin. Hyvä asiakaskunta, vanha kauppapaikka, toiminnassa myös nettikauppa ja kotiinkujetuspalvelu. Myymälätilan vuokrasopimus siirretään. Heti valmis konsepti aloittaa, kysy lisää! Hinta neuvotellaan erikseen. Liikevaihto noin 1 milj.   
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
30 000 €

Sisustusalan erikoisyritys

Myydään sisustusalalla toimivan oman erikoisalansa suurin yritys pohjoismaissa. Liiketoiminta käsittää tukkukaupan, verkkokaupan ja Helsingissä sijaitsevan kivijalkakaupan. Tämä kokonaisuus tarjoaa etenkin IT-alan osaajalle rajattomat mahdollisuudet. Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Hintapyyntö 30.000 € + ison tuotevaraston arvo. Lisätiedot ja myynti: JYA Yritysvälitys, Mika Hautala, puhelin 050 2311 tai mika.hautala@jya.fi.
Myydään
Vaate- ja asusteliike

Etsimme jatkajaa naisten muotiin keskittyneelle liiketoiminnalle

Oletko kiinnostunut muodista ja yrittäjyydestä? Haaveiletko omasta pukeutumiseen ja asusteisiin keskittyneestä liikkeestä? Nyt myynnissä on yli 30 vuotta toimineen perheyrityksen naistenvaatteiden erikoisliike Uudellamaalla. Liikkeellä on pitkiä ja vakiintuneita asiakassuhteita. Tinkimättömän palveluasenteen omaavalla, innovatiivisella ja muotialaa arvostavalla uudella yrittäjällä, maahantuojalla tai valmistajalla on hyvät mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa yrityksen toimintaa sekä sesonkien mukaan vaihtuvaa valikoimaa.  Yritys toimii 196 m2 vuokratiloissa hyvällä liikepaikalla. "Avaimet käteen" liiketoimintakauppaan sisältyy siisti myymäläkalusto, varasto sekä kaikki somistus ja pientavarat.  Yrityksen nykyinen omistaja avustaa ja neuvoo tarvittaessa uutta yrittäjää. Oheiset myymälästä otetut valokuvat tarjoavat katsauksen kevään/kesän valikoimista. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot keskustelujen käynnistämiseksi ja tapaamisten sopimiseksi oheiselle yhteydenottolomakkeella.  ***** Women’s fashion business for sale Are you interested in fashion and entrepreneurship?Dreaming of career with clothing and accessories business? Now women’s fashion store for sale in Southern Finland. This family business was established 30 years ago.Long and loyal customer relations. Great opportunity for service minded, innovative new entrepreneur, wholesaler or manufacturer, who is interested in fashion.Opportunity to grow the business in all seasons. Good location with 196 m2 rental space. ”Turnkey solution”, as all the needed equipment and products are included in the sale. Current owner is ready to help and advice the new owner.Please see attached photos of the summer season’s assortment. Please contact us via online contact form.     
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakaupan ja sisustusverkkokaupan liiketoiminta

Haluatko työskennellä kukkien ja sisustustuksen parissa? Nyt oiva tilaisuus Helsingin Oulunkylässä jatkaa kukkakauppatoimintaa. Samassa yhteydessä myydään sisustusverkkokaupan liiketoiminta ja domainnimi. Tällä paikalla on ollut kukkakauppa kymmeniä vuosia eli valmis asiakaskunta on olemassa. Muita kukkakauppoja ei ole muutaman kilometrin säteellä. Jos olet kiinnostunut vain toisesta liiketoiminnasta, voidaan myydä myös erikseen. Ota heti rohkeasti yhteyttä!
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
600 000 €

Mittaus- ja laboratoriolaitteiden maahantuonti- ja huoltoyritys

Maahantuonti- ja palveluyritys, jolla on hyvä ja uskollinen asiakaskunta. Toiminta on kannattavaa ja yrityksellä on erittäin kilpailukykyinen tuote- sekä palvelutarjonta. Palvelut rakentuvat erikoisosaamiselle ja auktorisoinneille. Yrityksellä on huomattava kasvupotenttiaali sekä tuotteissa että palveluissa. Tämä yritys on hyvä kohde ostajalle, joka haluaa laajentaa nykyisen yrityksen toimintaa tai jatkaa yrittäjänä myynnissä olevassa yrityksessä. Jos yritys kiinnostaa sinua, niin ole yhteydessä meihin.
Myydään
Kirpputori

Myydään vilkas kirpputori Helsingissä

Myydään pitkään toiminut ja erittäin vilkas kirpputori Helsingissä. Kirppis toimii pääosin itsepalveluperiaatteella ja toiminta on kannattavaa. Myymälällä on hyvä maine ja se on kohderyhmässään hyvin tunnettu.Liikevaihto on keskimäärin 140 000 € vuodessa. Vuosi 2020 oli koronatilanteen vuoksi poikkeus, mutta nyt toiminta on taas vilkastunut ja myyntipaikat ovat loppuunvarattuja. Liiketoiminta on jälleen pandemiaa edeltäneellä tasolla.Uusi yrittäjä pääsee jatkamaan valmista toimintaa ja saa yritykselleen vakiintuneen asiakaskunnan, joten epävarmaa aloitusta ja kallista uusasiakashankintaa ei tarvitse tehdä. Uusi yrittäjä perehdytetään täysin tehtäviinsä ja opastetaan käytännön asioihin. Toiminta on vakaata ja konsepti on toimiva, mutta sitä on myös mahdollista kehittää ja löytää uusiakin toimintatapoja ja lisämyyntimahdollisuuksia.Myyntihinta on laskettu 3-4 vuoden investoinnin mukaan. Yritys myydään yrittäjän siirtyessä muihin tehtäviin, eikä yrityksen pyörittämiseen valitettavasti riitä aika. Kaikki yrityskauppa on luottamuksellista, joten pyydämme aina allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.
Myydään
Vaate- ja asusteliike
50 000 €

Vintage-liike Ruutu-Rouvan -liiketoiminta

Haaveiletko yrittäjyydestä upeiden vintage-vaatteiden ja -asusteiden parissa? Onko kestävä ja yksilöllinen muoti intohimosi? Mikäli vastasit kyllä, sinulle on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa sekä kotimaassa että kansainvälistäkin tunnettuutta saavuttaneen Ruutu-Rouvan liiketoimintaa Helsingin Punavuoressa. Liiketoiminta on myynnissä yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Vuonna 1983 perustettu Ruutu-Rouva on eräs Helsingin vanhimmista second-hand liikkeistä. Perheyritys syntyi aikoinaan omistajien rakkaudesta muotiin ja innostuksesta yrittäjyyteen. Liikkeen laajaan valikoimaan kuuluvat sekä uudet että käytetyt vaatteet, kuten naisten leningit, laukut, kengät ja korut. Valikoimassa on myös käytettyjä turkiksia ja erikoisuutena kansallispukuja. Aktiivinen asiakaskunta on vuosien aikana tuonut aarteitaan Ruutu-Rouvan valikoimissa myytäväksi. Tuotteita ei ole erikseen tarvinnut etsiä myyntiin. Ruutu-Rouvan asiakaskuntaan kuuluvat uniikkeja, laadukkaita ja erottuvia vintage-vaatteita etsivät kuluttajat. Ruutu-Rouvan brändi, tuotteet ja valikoima ovat keränneet vuosien varrella mediahuomiota ja liikkeen tuotteita onkin nähty niin Englannin Elle-lehden sivuilla kuin Helsingin Sanomien kuukausiliitteen kannessa. Useat lehtiartikkelit ja muotikuvat ovat tuoneet tuoteharvinaisuuksia etsiviä asiakkaita liikkeeseen ulkomailta asti. Asiakkaat ovat hankkineet tuotteita myös mm. elokuva- ja valokuvausrekvisiitaksi. Ruutu-Rouva löytyy mainintana myös kansainvälisen Vintage Fashion -kirjasarjan sivuilta. Ruutu-Rouva toimii erinomaisella ja vakiintuneella liikepaikalla, vajaan 90 neliön vuokratilassa. Liiketila koostuu yläkerran reilun 40 m2 myymälästä ja alakerrassa olevista toimisto- ja varastotiloista. Liiketoiminta tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia esim. verkkokaupan ja digimarkkinoinnin kehittämisen myötä. Vahva kestävän kulutuksen trendi luo erinomaisen pohjan toiminnan edelleen kasvattamiselle. Tartu nyt rohkeasti tilaisuuteen. Ruutu-Rouvan tarina on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen.  Myydään tarjousten perusteella lähtöhintana 50.000 euroa. Lisätietoja: Jari Leino, puh. +358408330779 tai Raili Leino, puh. +358400650500 Tutustu Ruutu-Rouvan Facebook-sivuihin tästä linkistä
Myydään
Vaate- ja asusteliike
29 000 €

Tasokas Secondhand-myymälä loistosijainnilla Kampissa

Myydään vuonna 2017 perustetun Secondhand-myymälän liiketoiminta alkuperäiseltä omistajalta Kampissa. Hyvä tilaisuus ahkeralle yrittäjälle! Myynnissä miesten ja naisten vaatteita ja asusteita. Tasokas ja toimiva Secondhand-myymälä Helsingin Kampissa                 vilkkaalla liikepaikalla avaimet käteen periaatteella eli voit aloittaa liiketoiminnan vaikka heti yritykselläsi, kaikki siältyy hintaan (mm.kassajärjestelmä ovh.10.000€.) Kiinteät kulut alle 3000€ /kk  Valmiit ja toimivat markkinointikanavat Facebookissa ja Instagramissa. Tutustu toimintaan tarkemmin www.brandsecondhand.fi IG: brandsecondhandhki FB: brandsecondhand Toimimme vuokratiloissa. Liiketila 137 m2 sijaitsee alle 400m päässä Kampin metroasemalta.    
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
180 000 €

Myytävänä ranskalainen maahantuonti ja herkkuliike Helsingissä

MYYTÄVÄNÄ RANSKALAISEN HERKKULIIKKEEN JA MAAHANTUONNIN LIIKETOIMINTA   Korkeatasoisten ranskalaisten herkkutuotteiden maahantuonti, sopimukset, luxus-sisustettu toimipiste Bulevardilla kalusteineen ja laitteineen sekä macarons-kahvilakärry ostokeskuksessa.   Ainutlaatuisen viehättävä ja laadukas ranskalaisten laatutuotteiden myymälä kahvilaoikeuksilla.   Kauppaan kuuluu brändi, some-kanavat, nettikauppa ja nettisivut sekä sopimukset tuotteiden maahantuonnista.  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
50 000 €

Metallituotteiden valmistus mittatilaustyönä

Ainutlaatuinen mahdollisuus yrittäjälle tai yritystoimintaa suunnittelevalle. Erittäin tunnettu ja pitkään toiminut raskaampien sisustus- ja ulkotuotteiden valmistus, myynti ja maahantuonti,  sekä monipuolinen valikoima metallialan tuotteita ja kalusteita. Metallituotteiden valmistus mittatilaustyönä, sekä yksilöllisten tuotteiden valmistus, maahantuonti ja myynti.  Yrityksellä on omaa valmistusta sekä monipuoliset yksinoikeussopimukset maahantuonnista eurooppalaisten valmistajien kanssa. Lisäksi laaja verkosto muita yhteistyökumppaneita. Laaja tuotevalikoima ja mahdollisuus kehittää ja laajentaa toimintaa erilaisilla liiketoimintamalleilla. Yrityksellä on tunnetut toimivat nettisivut ja nettikauppa. Kehitteillä asiakasystävällinen tilausjärjestelmä. Paljon yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, sekä laaja tunnettuus kuluttajien keskuudessa. Yritys on tehnyt hyvää liikevaihtoa ja tulosta. Mahdollisuus neuvotella myös liiketilan ostamisesta omaksi. Yrityksellä on tunnettu brändi, pitkä historia, toimivat suhteet maahantuonnissa ja valmistuksessa. Erinomaiset alihankkijat tuotteiden valmistajina sekä toimivat, tunnetut myyntikanavat. Yritys on erittäin tuloksentekokykyinen. Varaa henkilökohtainen aika ja esittelen teille yrityksen tuloksentekokyvyn tuloslaskelmasta.  Tila sijaitsee isojen asiakasvirtojen kauppakeskittymässä näkyvällä paikalla ja rakennus ja liiketila ovat erittäin hyvässä kunnossa. Liiketilan vuokra 3750 € tai mahdollisuus neuvotella ostamisesta. Hintapyyntö liiketoiminta: 50 000 € + varaston arvo. Tiedot salassapitosopimuksella.
Myydään
Tukkukauppa

Uusiutuvan energian alalla toimiva tukkuliike

Myydään energia-alalla toimiva tukkuliike. Yritys on toiminut Suomessa on 10 vuotta. Toiminta on kannattavaa ja liiketoiminta on vahvalla pohjalla. Valmis asiakaskunta ja markkina-asema. Yrityksellä on alalla hyvä maine ja tunnettuus.  Yritys toimii tukkurina energia-alan ja vesikaivo-urakoinnin tuotteille. Ympäristöystävällinen ja kilpailukykyinen valikoima, joka on paketoitu helposti ostettaviksi kokonaisuuksiksi urakointia helpottamaan. Myös tuoteratkaisujen kuljetukset urakkapaikoille kuuluvat yrityksen palveluvalikoimaan.  Yrityksellä on vuokrattu varastotila pääkaupunkiseudulla. Toimintaa voidaan nykylaajuudessaan pyörittää yhden hengen voimin.  Myynnin syynä on eläköityminen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään ja jatkamaan tarvittaessa uuden omistajan palveluksessa.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Osakkuus
Tekninen kauppa

Myydään osakkuus tai enemmistöosakkuus tietoliikennealan tukkukaupasta

Myydään Microdata Finland Oy:n osakkuus tai enemmistöosakkuus. Olemme suomalainen tietoliikennetukkuri ja etsimme osakkaaksi joko yksityishenkilöä tai yritystä. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki tarjolla olevat tietoliikenne-, turvallisuus-, mobiili- ja tiedonsiirtotekniikat – kaikkiin käyttöympäristöihin. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme monipuoliset tukipalvelut maahantuomiimme laitteisiin. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä. Etsimme uutta osakasta tilanteessa, jossa yksi osakkaista on jättäytymässä pois toiminnasta. Jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeen kautta, niin annamme mielellämme lisätietoja.
Myydään
Verkkokauppa
19 500 €

Myydään pienyrittäjien yhteinen verkkokauppa Nearby.fi

Nearby.fi on edelläkävijä, joka yhdistää kotimaiset pienyrittäjät ja käsityöammattilaiset samaan kauppapaikkaan.  Nearby.fi verkkokaupasta löydät suomalaisten pienyrittäjien tuotteita ja palveluja, helposti ja nopeasti.  Yksi tämän päivän megatrendeistä on ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuuden tukeminen. Tämä yritys vastaa näihin tarpeisiin ja kysyntään.  Kasvupotentiaali on paljon kiinni yrittäjän aktiivisesta otteesta ja sitoutumisesta liiketoiminnan kehittämiseen.  Liiketoimintaideana on, että pienyrittäjiltä harvoin löytyy omaa osaamista perustaa verkkokauppaa tai varmistaa verkkokaupan löydettävyyttä. Nearby.fi toimii verkkokauppa-alustana, johon kauppias/yrittäjä voi rekisteröitymisen jälkeen lisätä tuotteita helposti ja vaivattomasti myyntiin helppokäyttöisen käyttöiittymän avulla. Kauppias vastaa tuotetietojen ylläpidosta, valimistamisesta sekä tilauksen toimittamisesta. Nearby huolehtii verkkokaupan kehityksestä, markkinoinnista sekä asiakkaan maksuista. Nearby tilittää kauppialle asiakkaan maksut kerran kuukaudessa. Yrityksen tuotto koostuu sopimuksen mukaisesta myyntiprovisioista, jonka Nearby vähentää tilityksen yhteydessä kauppiaan maksuista.  Nearby.fi on toiminnut 1,5 vuotta ja mukaan on jo saatu yli kuusikymmentä kauppiasta 26 eri paikkakunnalta.  Nearby.fi voitti uudenmaan parhaan startup-yrityksen palkinnon. Yrityksen toiminta ja prosessit on hiottu kuntoon. Esim. liiketoiminnan kannattavuuden varmistamiseksi jokaisella Nearby-kauppiaalla on edullisemmat toimitushinnat Matkahuollon yhteissopimuksen kautta kuin ilman yhteistyötä. Yrityksen potentiaali löytyy aktiivisesta kauppiaiden ja tuotevalikoiman kasvattamisessa.  Verkkokauppa toimii verkkokauppa-alustana, joten omaa varastoa tai sitoutunutta pääomaa ei tarvita. Työ ei vaadi erityistä IT-osaamista ja nykyiset yrittäjät sitoutuvat kouluttamaan verkkokauppahjelmiston käyttöön. Yrittäjältä vaaditaan erityisesti aktiivista otetta kauppiaiden lisäämiseen ja kauppiaiden yhteydenpitoon sekä avustamiseen tuotevalikoiman lisäämisessä.  Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Haluamme myydä yrityksen vain hyvään kotiin, koska haluamme varmistaa kauppiaidemme positiivisen jatkon tulevaisuudessakin.   
Nurmijärvi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Myydään
Verkkokauppa
4 600 €

www.lahjasuhklaa.fi verkkokauppa

Kokeilumielessä tehty verkkokauppa. Myin äiteinpäivä suklaata testatakseni uutta maksunvälityspalvelua. Verkkokauppa oli aktiivinen 22.04.2021 - 05.05.2021 Myynti ALV 0 % 6944 eur. tilauksia noin 500. Kokeilujakson tulos +- 0  alkumarkkinointi ja ensimäinen opintokulu oli korkea. Korjausten jälkeen verkkokaupan konversio % nousi hyvälle tasolle. Liiketoimintakauppa, missä opettaisin yhden henkilö hoitamaan homman. hinta 4600 eur sisältä, verkkokaupan, instagram tilin, facebook tilin, mailchimpin, Google analyticsin, hyvän koulutuksen ja käyttöönotto opastuksen. Jos olet kiinnostunut verkkokauppiaan/yrittäjän polusta niin tämä on hyvä mahdollisuus. Yritystoiminnan sijainti on tarvittaessa helposti siirrettävissä. Suklaiden / tuotteiden valmistus on Virossa ja Ukrainassa. On olemassa paljon erilasia suklaita, mutta niitä pitäisi Suomentaa. Vuodessa on neljä tärkeää myyntipäivä kuten: äitienpäivä, isänpäivää, joulut ja ystävänpäivä. Halutessa voi myydä koko vuoden aikana, jos valikoimaan otetaan myös perustuotteet kuten: syntymäpäivä suklaa, olet hyvä kaveri yms. Mahdollista myös myydä B2B tuotteita kuten suklaalevyt yrityksen värimaailmalla ja brändäyksellä. Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
690 000 €

LIHATUKKULIIKE

Pitkään toiminut tunnettu lihatukkuliike. Yritys toimii omissa 500 m2 tiloissa Uudellamaalla, logistisesti hyvällä paikalla. Toimintaan kuuluu lihanleikkaus, pakkaus ja myynti. Yritys toimittaa myös Luomu - tuotteita joiden osuus on kasvussa. Toimitilat varustettu toimintaan sopivalla kalustolla. Liiketoiminta (+kiinteistö sis. hintaan)
Osakkuus
Tekninen kauppa

KONEMAJA hakee liiketoiminnan vahvistamiseksi osakkaita/sijoittajia

KONEMAJA hakee liiketoimintansa vahvistamiseksi aktiivisia sijoittajia. Yritys on uusi, mutta yrityksen näkymät ja liikevaihto- ja tuotto-odotukset vuodelle 2022 ovat erinomaiset. Keskitymme B toB -kauppaan. Olemme avanneet ensimmäisen myymälän jajulkaisemme erillisen verkkokaupan vielä 2021 aikana. Liiketoimintamallimme tukeutuu näiden lisäksi vahvaan jälleenmyntiverkostoon jonka avuksi tarjoamme erittäin toimivat ja kustannustehokkaat työkalut. Yrityksellä on loistavat päämiehet, omaa maahantuontia, ja valikoimaa parannetaan asiakaspalautteen pohjalta. Yritys on neuvotellut harvinaisen hyvät ehdot päämiestensä kanssa ja kaikessa toiminnassa näkyy asiakas-Konemaja-päämiehet, win-win-win - toimintamalli. Olemme verkostoituneet hyvin toimialassa ja aloitamme valtakunnallisen tehokampanjoinnin elokuun alussa jälleenmyyntiverkostomme laajentamiseksi erinäisissä tuoterymissä. Tarkoituksena on kasvaa valtakunnallisesti merkittäväksi toimijaksi valituissa segmenteissä. Sijoittajalta odotamme aitoa kiinnostusta toimialaan tai verkkoliiketoiminnan osaamista, valmiutta sijoittaa 50-100 K€ ja verkostoja toimialassa tai muuta soveltuvaa aktiviteettiä. Pienempiä sijoituksi huomioimme mahdollisen erityisen lisäarvon tukemina. Yrityksen toiminnasta voi lukea lisää www.konemaja.fi ja yhteydenottolomakkeen kautta annamme lisätietoja.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image