Post an ad!

Yritykset, ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Ravintola

Hotelli-Ravintola

Myydään Hotelli-Ravintola, toiminnan pääpainopiste on ravintolatoiminnassa. Liikevaihto noin 600Teur ja on ollut kasvussa, toiminnan tulos reilusti positiivinen myös koronavuosina. Yritystoimii omissa tiloissa, mahdollisuus vuokrata tilat tai ostaa myös toimitilat. Myydään liiketoimintakauppana. Tutustumisen arvoinen kohde, lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
230 000 €

Menestyvä ja hyvämaineinen ravintolakokonaisuus Satakunnassa

Tässä mahtava mahdollisuus siirtyä täysin valmiin ja menestyvän konseptin puikkoihin. Tämä ravintola toimii omissa tiloissaan kaupungin keskeisellä paikalla, jossa yritys omaa hyvän markkina-aseman. Päivisin tarjolla on lounasta, ja illallakin toimintaa on aivan pikkutunneille asti. Osaava henkilöstö pystyy hoitamaan kaiken keittiöstä tarjoilupöydälle.  Yritys on toiminut omalla paikallaan jo hyvin pitkään, ja tämän vuoksi on alueella hyvin suosittu ja tunnettu paikka.  Uuden omistajan on mahdollista jäädä vuokralle tiloihin, ja halutessaan hankkia kiinteistö itselleen myöhemmin.  Kauppa suoritetaan liiketoimintakauppana ilman kiinteistöä.  Käyttökate +100 000euroa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
110 000 €

Myydään kannattava lounasravintola ja catering liiketoiminta

Toimiva lounasravintola, ateriapalvelu ja catering-yritys etsii uutta innokasta yrittäjää jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa Raumalla. Liiketoimintaa harjoitetaan vuokrakeittiössä vanhusten palvelutalossa. Keittiön vuokra on kohtuullinen ja sisältää nykyaikaiset keittiölaitteet sekä astiaston lounaslinjastossa, huoltomiehen palvelut sopimuksen mukaan, veden ja jätehuollon. Vuokralaisella on huolto ja korjaus vastuu. Sähkö laskutetaan erikseen. Liiketoiminta on keskittynyt pääosin yksityisten ja yritysten ateriapalveluun Rauman seudulla sekä juhlapalveluun, joka voidaan järjestää ravintolan tai asiakkaan tiloissa. Ravintolassa tarjolla kaikille avoin lounas ma-pe. Yrityksellä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Markkina-asema on vakiintunut ja tarve ateriapalvelulle on kasvava. Sijainti on hyvä ja ravintolaan on esteetön kulku. Liikevaihtoa pystyy kasvattamaan nykyisellä kapasiteetilla. Yrityksellä on selkeä toimintatapa ja toimiva logistiikkajärjestelmä. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 4 henkeä keittiössä kokoaikaisesti ja 3 kuljetuksessa osa-aikaisesti. Yrityskauppa sisältää: - tunnettu nimi (yritys toiminut 8,5 vuotta) - nettisivut, Facebook-sivu - laaja-asiakaskunta, asiakasrekisteri - siirtyvä vuokrasopimus, sopimus voimassa tällä hetkellä vuoden 2024 loppuun eikä esteitä uusimiselle ole tiedossa - kaikki astiat ja välineet liiketoiminnan harjoittamiseen - hyvä kuljetuskalusto (3 pikku pakettiautoa) - myyjän opastus liiketoiminnan katkeamattomaan jatkumiseen - siirtyvää ammattitaitoista henkilökuntaa ostajan niin halutessa Liiketoiminta myydään henkilökohtaisista syistä. Omistajan vaihdos ajankohta sovittavissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

MYYDÄÄN RAVINTOLAN LIIKETOIMINTAA JA KIINTEISTÖ

Myydään erittäin suosittu kahvila/ravintola/terassibaarin liiketoiminta ja kiinteistö. Ravintolassa on viime kesänä remontoitu keittiö, baari, ja uusitut lattiat. Kalusteet sekä sisällä että terassilla on uusittu. Ravintolasta on upea näkymä järvelle. Terassilasit ovat automaattisia lasiterassijärjestelmiä. Lasijärjestelmät on moottoroitu ja ne voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä.  
Kankaanpää
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image